Sfaturi utile

Să cazi e experiență. Să lupți e caracter. Să nu renunți e VIAȚA!

 

 

Să cazi e experiență. Să lupți e caracter. Să nu renunți e VIAȚA!

 

 

Viata este un ciclu de victorii si infrangeri, iar caracterul unui om nu se vede dupa cum isi sarbatoreste victoriile, ci dupa ce face cand este cu fata la zid. Atunci iti testezi cu adevarat caracterul, iar asta este o miza mult mai importanta decat esecul in sine! Poate ca suna ciudat, insa, atunci cand cazi, inveti sa traiesti cu adevarat.

Daca ai ajuns pana aici, sunt ferm convins ca gandul de a renunta e tot mai departe Nu conteaza cat de serioasa este infrangerea ta, cat de multe te doare. Nu e nici prima si nici ultima. Ridica-te si mergi mai departe! Durerea e temporara. Nu iti permiti luxul sa renunti niciodata!

Ai trecut sau treci printr-o “furtuna” in viata ta? Este de 10 ori mai profitabil sa inveti sa dansezi in ploaie decat sa o astepti sa treaca.

Te doare? Iti vine sa renunti? Gandeste-te altfel: daca tot ai suferit, nu e mai rentabil sa obtii si o recompensa? Nu plange pentru a renunta, plangi pentru a continua. Continua pana la capat! Durerea e temporara. Dureaza o ora, o zi, o saptamana, o luna dar, cu siguranta, locul ei va fi luat de altceva. Daca renunti, va dura pe vesnicie…

Nu renunta niciodata!

 
Categorii