Remedii naturiste

Scapati de gandaci cu ajutorul acestei frunze

 

 

 

 

Nu suport gandacii, aspectul lor pur si simplu ma ingrozeste si ii asociez mereu cu gunoiul sau mizeria. Ce se intampla insa atunci cand ii gasim chiar la noi in casa?

Ii putem gasi oriunde in lume, deoarece se pot adapta usor la orice conditie, fiind una din cele mai rezistente specii de pe pamant. Aceste insecte sunt omnivore, putand astfel manca atat plante cat si animale. Iata de ce gasim gandaci peste tot… pentru ca se pot hrani cu orice.

Pe langa faptul ca se hranesc cu gunoi, lasa si urme de chimicale dupa ei. Acesta este mijlocul lor de comunicare si motivul pentru care isi fac cuiburi in anumite locuri.

Minunat….haideti sa scapam de ei!

Daca vreti sa scapati de gandaci, va recomandam sa incercati acest truc, extrem de eficient. Aceasta este o alegere foarte buna, mai ales daca aveti animalute sau copii.

 

Ucigasii de gandaci- frunzele de dafin

Frunzele de dafin pot indeparta aceste fiinte enervante, nu ii omoara, insa ii goneste. Puneti foi de dafin in toate colturile casei.

Plantati dafin in gradina si puneti un ghiveci cu dafin in bucatarie, acesti inamici vor sta departe si de aceste zone ale casei dumneavoastra.

Puteti folosi atat frunze de dafin uscate, cat si crude, insa cel mai bine este sa le transformati in pudra, deoarece in acest fel vor elibera un miros si mai puternic.

Impartasiti acest articol cu familia si prietenii!

 

Sursa:  Pentru Suflet
Categorii