Sfaturi utile

Secretele unei japoneze, care la 70 de ani, arata ca o femeie de 35 de ani

 

 

 

 

1. Secretele japonezei Akemi Yamaguchi

Cum ar fi daca ai avea 30 de ani, insa ai parea de 17, sau daca ai avea 60 de ani si ai parea de 35? Femeile din Japonia, au descoperit secretele frumusetii si tineretii fara batranete. Acestea cunosc cel mai bine toate aspectele ce tin de ingrijirea corecta a tenului. In articolul de mai jos, una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene din Tara Soarelui Rasare, pe numele sau Akemi Yamaguchi, care la cei 70 de ani ai sai, arata ca o adolescenta, ne va dezvalui cele mai importante secrete in materie de frumusete si tinerete.

Akemi Yamaguchi, afirma ca “mainile sunt cartea de vizita a unei femei” si necesita o ingrijire aparte, in caz contrar, acestea vor fi primele care va vor trada adevara varsta. Fiecare femeie trebuie sa aiba grija de frumusetea mainilor, folosind solutii speciale. Mainile dvs trebuie sa fie intotdeauna delicate si catifelate.

Curatarea si hidratarea tenului, au un rol esential in mentinerea frumusetii pielii dvs. Demachiati-va intotdeauna, inainte de somn. Folositi zilnic, produse destinate curatarii tenului si efectuati un masaj usor. Akemi Yamaguchi recomanda aplicarea compreselor alternative calde-reci si baia de aburi cu masaj.

Akemi Yamaguchi recomanda sa consumam nu mai putin de 1,5 l apa/zilnic si sa ne abtinem de la dulciuri sau produse fainoase. Din regimul alimentar zilnic, nu ar trebui sa lipseasca cerealele integrale, pestele, untul, fructele si legumele. Pe langa asta, orice femeie trebuie sa tina cont de expresia “somnul de frumusete” , un somn linistit si odihnitor asigura frumusetea si tineretea pielii dvs.

Sursa: Jurnalista.net
Categorii