Inedit

Semne că Îngerul Tău Păzitor încearcă să te contacteze

 

 

 

 

Îngerii nu sunt entități fizice, ei vibrează la o altă frecvență decât noi muritorii de rând. Acești paznici spirituali încearcă tot timpul să ne ghideze acțiunile și faptele în așa fel încât să ne fie bine. Totul ține de tine, care este capacitatea minții și sufletului tău? Ești capabil să crezi că există puteri care vor să oprească ”mâna distructivă” a Omului?

Ai observat niște semne sau coincidențe?

Nimeni nu a elucidat misterul acestor gardieni. Cum au ajuns să ne protejeze. Tot  ceea ce putem spune este că universul este infinit. Ca urmare a acestui infinit, fiecare vede alte răspunsuri. Indiferent de modul în care vezi adevărul, felul în care apar îngerii a rămas la fel.

Loading...

De obicei nu se manifestă ca proiecții fizice, ei apar în moduri mult mai subtile.Următoarele semne reprezintă cele mai comune experiențe avute cu îngerii, raportate de oameni din toată lumea.

 

Care sunt semnele că Îngerul tău păzitor vrea să te contacteze

 

1. Diferențe de temperatură

S-ar putea să se încălzească sau răcească inexplicabil în camera unde te afli.Vibrația Îngerilor încetinește sau crește viteza moleculelor din aer, rezultând astfel diferențe de temperatură. Fi atent la ceea ce faci și gândești în acel moment, vezi ce se întâmplă în jurul tău și ce încearcă să ți se comunice.

2. Parfumuri inexplicabile

Te-ai aflat vreodată într-un loc (acasă sau în pustietate) și ai simțit un parfum extraordinar, în condițiile în care nu aveai cum? Dacă ți s-a întâmplat s-ar putea să fii fost foarte aproape de un Înger. Mirosul este un simț foarte puternic. În general este legat de memorie. Ce ai mirosit? La ce te-a dus gândul?

3. Voci care murmură

Da, știu, o zici că sunt nebună și în contextul ăsta chiar e un lucru bun! Asta înseamnă că ești deschis către Univers, acolo unde alții nu sunt. Ascultă cu atenție, dar ascultă-ți și instinctul, deoarece există mulți ”pretendenți”!

4. Lumini colorate

Dacă vezi lumini colorate, raze de lumini în jurul tău, acestea indică prezența unui Înger. Și nu, nu vă uitați la bec! S-ar putea să observi scântei sau să fii atent la umbrele din jurul tău. Nu trebuie să îți fie teamă! Îngerii nu vor să îți facă rău, ei doar încearcă să te contacteze direct.

5. Pe neașteptate

Te-ai trezit cu pene în jurul tău, indiferent de motiv? Nu îți face griji ,e un semn clar că sunt atenți la tine!

6. Comunicare prin vise

S-ar  putea să nu îți mai aduci aminte visul, dar o să te simți mai ușor, mai puternic și mai sigur pe tine.

7. Te simți urmărit

Întâi și întâi, ar fi bine să verifici că într-adevăr nu te urmărește cineva fizic! Pentru că dacă ești urmărit de un Înger, adică dacă are grijă de tine, te vei simți încrezător și plin de iubire. Dacă ești singur în cameră dar ai impresia că e cineva cu tine ( în afară de pisică) și nu ți-e frică, cel mai bine este să ai încredere în instinctele tale!

Îngerii tăi încearcă să te protejeze !

 

Sursa: Zenivers.ro
Categorii