Inedit

Semnificația numelui! Numele soțului are o influență puternică asupra destinului soției

 

 

 

 

Încă din vechime, oamenii au atribuit numelui primit la naștere puteri misterioase. Ei erau convinși că acesta conține o forță tainică, capabilă să influențeze viața celui care îl poartă. Totodată, se credea că numele dobândit după căsătorie, face parte tot din destinul persoanei respective. Dincolo de aceste credințe, studiile au demonstrat că numele chiar poate influența viața unei persoane. Uneori în moduri explicite, dar alteori, încă neînțelese.

În numerologie

Se spune că numele primit la naștere determină destinul unei persoane, întrucât acesta nu se poate schimba. Acesta indică cine ești, cum te comporți și ce-ți dorești de la viață. Atunci când o femeie ia numele soțului, lucrurile se pot schimba, influențându-i destinul. Specialiștii în numerologie susțin că, în momentul în care o femeie se căsătorește, ea preia și o parte din energiile arborelui genealogic al soțului, strămoșii lui având o influență puternică asupra ei.

Compatibilitatea între parteneri

Pornește de la numele primit la naștere, susțin mai toate teoriile legate de numerologie. Acest nume este foarte important, dar nu trebuie ignorant nici ceea ce ne dezvăluie numărul căsătoriei. Pentru că, odată ce numele devine altul, vibrația numerologică a persoanei respective se schimbă. Și, orice modificare a numelui, poate atrage după sine rezultate uimitoare. Din acel moment, identitatea femeii trebuie să se armonizeze cu cea a bărbatului ales ca soț. Sursa:  estisanatos.com

 

Sursa
Categorii