Sarbatoarea Pastelui

Sfatul săptămânii. Cum vor fi Sărbătorile Pascale pentru fiecare zodie

 

 

 

 

Citește sfatul săptămânii  și află care sunt principalele provocări pentru tine în această perioadă.

 

Sfatul săptămânii:

BERBEC: Trebuie să faci o pauză de la gândurile negative, prăpăstioase. E timpul să faci alegeri importante. Zile favorabile: marți, miercuri și vineri.

TAUR: Sărbătorile Pascale aduc lumina în viața ta. Vei vedea lucrurile cu alți ochi și te vei apropia de cei dragi mai mult. Zile favorabile: sâmbătă și duminică.

GEMENI: Nimeni nu are de unde să știe care sunt gândurile tale. Inovează, dar fă-o cu mare atenție. Zile favorabile: vineri și duminică.

RAC: Lucrurile iau o întorsătură neașteptată în viața ta sentimentală. Ai de conștientizat anumite lucruri. Zile favorabile: vineri și sâmbătă.

LEU: Sărbătorile Pascale vor fi extraordinare pentru tine deoarece le vei petrece în sânul familiei. Bucură-te de zilele libere. Zile favorabile: joi, vineri, sâmbătă și duminică.

FECIOARĂ: După o perioadă ceva mai anevoioasă, iată că iese soarele pe strada ta. Profită de aceste zile pline de liniște. Zile favorabile: miercuri, vineri, sâmbătă și duminică.

BALANȚĂ: Petrece timpul de sărbători alături de familia ta. Îți reîncarci bateriile într-un mare fel. Zile favorabile: joi și vineri.

SCORPION: Înțelegi repede care este ritmul schimbărilor și te adaptezi din mers, ceea ce e perfect. Ține pasul! Zile favorabile: marți și vineri.

SĂGETĂTOR: Nu îi provoca la adevăr pe cei din jurul tău. Oamenii tind să facă anumite compromisuri la disperare. Zile favorabile: vineri și duminică.

CAPRICORN: Sărbătorile Pascale trebuie să fie speciale pentru tine, căci te îndrepți din nou spre cele sfinte. Zile favorabile: marți și duminică.

VĂRSĂTOR: Nu te uita în spate. Lasă trecutul în urmă și bucură-te de ceea ce ai acum. Zile favorabile: marți și miercuri.

PEȘTI: Ai suficient timp să îți faci planuri de vacanță pentru vara asta. Iepurașul de Paște îți aduce o excursie surpriză. Zile favorabile: joi și sâmbătă.

 

Sursa
Categorii