Sfaturi utile

Sfaturi de AUR pentru a atrage abundența în viață!

 

 

 

 

Potrivit legii atracției, cu cât aveți o vibrație mai înaltă, cu atât veți atrage prosperitate și abundență în viața dumneavoastră. De asemenea, trebuie să țineți cont de aceste sfaturi, care vă vor transforma radical viața.

Faceți o listă a dorințelor

Potrivit specialiștilor, e foarte important pentru a atrage abundența să faceți o listă a dorințelor, indiferent că sunt pe plan financiar, relational, fizic sau spiritual. Scrieți pe această foaie de hârtie tot ce vreți să primiți și gândiți-vă că succesul este deja în viața voastră, iar voi nu faceți decât să confirmați acest lucru. De asemenea, e recomandat să faceți trei pușculițe.

Într-una veți pune economiile, în cealaltă investițiile, iar a treia pușculiță va fi pentru caritate. Nu uitați că veți primi mai mult cu cât veți dărui mai mult. Iar acest lucru trebuie să-l faceți cu inima deschisă și veți vedea cum vor veni surprizele, iar Universul vă va trimite oportunități la care nici nu ați fi sperat.

Loading...

De asemenea, spun oamenii de știință, e important să creați o afirmație personală de abundență, care trebuie rostită zilnic. Zilnic trebuie să faceți un lucru care să vă facă să vă simțiți bogați. Nu trebuie însă să cheltuiți bani mulți pentru asta, dar e necesar să fă pregătiți pentru succes și, drept urmare, să vă comportați ca atare.

Așa că nu mai stați pe gânduri ci vizualizați în fiecare zi ce viață minunată veți avea și trăiți acest sentiment. Nu uitați că puteți avea tot ceea ce vă doriți.

 

Sursa: Secretele
Categorii