Remedii naturiste

7 sfaturi pentru viaţă de la Dr. Brian Clement, directorul celebrului Hippocrates Health Institute!

 

 

 

 

Dr Brian Clement și Anna Maria Clement, directorii Institutului pentru Sănătate din Florida -SUA au ajutat o grămadă de oameni bolnavi să revină la viață, în ciuda diagnosticelor și credinţei medicinei alopate cum că cei în cauza nu mai au mult de trăit sau au nevoie de transplant pentru diverse organe.

Dr Brian Clement și Anna Maria Clement au demonstrat în mii de cazuri că un stil de viață sănătos poate să readucă sănătatea, chiar și în cazuri grave.

Haideţi  să  aflăm ce ne învață în conferințele pe care le susține:

1. Pentru pacienții care suferă de cancer, mesajul este: vlăstarii de broccoli, ceapă și floarea soarelui previn și tratează cancerul.

Lactatele și carnea nu ar trebui să aibă loc în dieta zilnică dacă doriţi să evitaţi această boală.  Această restricție include peștele și uleiul de peste.

Suplimentele și vitaminele chimice hrănesc cancerul.

Dacă suferiţi de cancer nu ar trebui să mâncaţi dulciuri de nici un fel, nici chiar fructe.

2. Din experiența lor la Hippocrates Health Institute ne împărtășesc faptul că mâncarea gătită nu este absorbită de organism.

Mai ales cartofii nu ar trebui gătiți niciodată!

Dieta celor care se tratează la institut și pe care Dr Brian Clement o recomandă este compusă integral din alimente crude: frunze verzi, legume, nuci, vlăstari, semințe și, în anumite cazuri, fructe.

Această dietă nu numai că nu slăbește organismul, ba din contră, dă forță și energie.

Un exemplu este faimosul boxer Mohammad Ali care a câștigat două lupte în timp ce se află pe dieta Hippocrates Health Institute.

3. Oamenii care mănâncă convențional sunt dependenţi de sare, zahăr și grăsimi.

De aceea, ne recomandă o schimbare totală a stilului de viață și ca să nu ne “streseze” comentariile rudelor și prietenilor le putem spune: “Doctorul mi-a recomandat această alimentaţie”.

4.Dacă suferiţi de diabet sau aveţi probleme cu inima, Dr Brian Clement vă recomandă să consumaţi vlăstari de usturoi.

5. Pentru a evita dezechilibrele hormonale, ne recomandă să stăm departe de orice material sintetic, cum sunt nailonul, poliesterul, acrilicul, plasticul etc.

6. Dacă aveţi afecţiuni psihiatrice sau doar vă doriţi o sănătate de fier, nu ar trebui să vă lipsească din alimentație probioticele, pe care le găsiţi în legumele fermentate în saramură (murături).

7. Pentru a ne începe ziua în forță, Dr Brian Clement recomandă hidratarea corectă și să ne luăm porția de alge crude, verdețuri și polen.

Algele și clorofilă din verdețuri activează celulele stem, iar polenul ne aduce o porție consistentă de nutrienți.

 

Sursa: Secretele
Categorii