Sfaturi utile

Sigur nu stiai ! Oamenii de stiinta de la Universitatea din Oxford au descoperit faptul ca ca femeile cu fundul mare …

 

 

 

 

Oamenii de știință de la Universitatea din Oxford au descoperit faptul că femeile cu fundul mare nu sunt doar mai inteligente, ci și mai rezistente în fața bolilor cronice.

Astfel, femeile cu posteriorul pronunțat sunt mai ferite de boli precum diabetul și problemele cu inima.

Femeile cu fundul mare au şi un exces de acizi graşi Omega 3, care au demonstrat ca sunt suplimente ce ajută la dezvoltarea creierului şi a activităţii cerebrale. De asemenea, aceastea sunt mai inteligente decât cele mai puțin dotate în aceasta zonă a corpului.

Loading...

Conculziile aceastea au fost trase abia după ce au fost analizate dosarele a nu mai puțin de 16.000 de femei.

În urma analizei datelor, a rezultat că femeile cu fundul mare au un nivel de colesterol mai scăzut şi produc mai mulţi hormoni care asimilează zahărul, astfel că sunt mai puţin predispuse la diabet şi probleme cardiace.

Potrivit cercetătorilor, a avea un fund mare necesită o cantitate mai mare de Omega 3, fapt care influenţează inclusiv activitatea cerebrală, aceasta fiind mult mai intensă.

Mai mult chiar, copiii născuţi de femei cu fundul mare ar avea un nivel intelectual superior celor născuţi de mame cu o constituţie mai slabă.

Studiul dovedeşte, încă o dată, dacă mai era nevoie, că există o diferenţă foarte clară între etaloanele de frumuseţe şi sănătate. Mărimea, uneori, chiar contează. Aşteptăm, cu interes, un studiu care să demonstreze că burta la bărbaţi este o calitate, nicidecum un defect!

 

Imagini pentru fete cu posteriorul mare

Imagini pentru fete cu posteriorul mare

Imagine similară

Imagine similară

 

Sutsa: gadgetreport.ro
Categorii