Inedit

Simona Halep, despre operația de micșorare a sânilor

 

 

Cele mai șocante transformări din showbiz-ul românesc

 

Simona Halep a povestit, în 2010 pentru DailyMail că avea probleme din cauza sânilor, a caror greutate o deranja în timpul meciurilor, iar acest lucru a contribuit la luarea unei decizii radicale, deși a avut dureri, i-a fost frică, ea a ales în favoarea performanței sportive.

  • Simona Halep, despre operația de micșorare a sânilor

În emisiunea „Dosar de Romania” de la TVR1, Halep a vorbit și despre acest episod din viața sa. Deși medicul care a și operat-o i-a recomandat să își micșoreze sânii, Simona a tot amânat luarea acestei decizii. I-a fost frică, a cerut acordul părinților, s-a temut.

„Eu am avut probleme mari la coloană. Am mers la un medic român din Germania, care mi-a spus că sânii sunt adevărata cauză a durerilor mele.

Atunci am decis să mă operez. A fost nevoie de semnătura părinților. Nu știu ce a fost în sufletul lor, dar faptul ca eu mi-am dorit atât de mult acest lucru, probabil că a fost ceea ce a contat pentru ei.

Nu regret nicio secundă că am luat această decizie, pentru tenis. Mi-a fost frică, mai ales din cauza anesteziei totale. În plus, până atunci nu suferisem nicio intervenție chirurgicală și nu știam cum va reacționa organismul”, a declarat Halep în emisiunea menționată.

Bust mai mic, trofee multe! » Succesul Simonei Halep se leagă şi ...
Categorii