Bauturi

Siropul de hrean. Se spune ca este cea mai puternica arma în lupta cu kg în plus

 

 

 

 

Cu siguranță ești nemulțumită de pernuțele de pe coapse sau de colăceii de pe abdomen. Pentru a scăpa rapid de kg în plus îți propunem să folosești un produs natural care are efect benefic asupra organismului. Este vorba despre siropul de hrean, pe care îl poți realiza singură acasă. Cu ajutorul lui vei avea o siluetă mai subțire, te vei simți mai bine, vei fi mai zveltă și mai vioaie.

 

Sirop de hrean – Mod de preparare:

Ingrediente:

120-130 g rădăcină de hrean,

o bucățică mică de rădăcină de ghimbir,

Loading...

2-3 lămâi mari,

3 linguri de miere și puțină scorțișoară.

Toate aceste ingrediente se pregătesc din timp. Se curăță hreanul și rădăcina de ghimbir, apoi se taie în bucăți potrivite și se pun într-un blender pentru a fi mărunțite. Se adaugă zeama de la lămâi, mierea și scorțișoara, se amestecă pentru a obține siropul omogenizat, apoi se pune într-un borcan din sticlă, care se închide ermetic. Acest preparat se păstrează foarte bine la frigider.

 

Beneficiile siropului de hrean pentru organism:

Pentru a elimina kg în plus, se face un tratament cu sirop de hrean timp de 21 de zile. În fiecare zi se ia câte o linguriță de sirop înainte de mesele principale, deci de două ori pe zi. Acest sirop are efect foarte bun asupra organismului, scade apetitul alimentar și ajută la arderea grăsimilor. Siropul de hrean este un adevărat medicament pentru că are efect benefic asupra tuturor organelor, are elemente nutritive esențiale și valoare terapeutică mare. Prin efectul diuretic calmant este bun pentru rinichi și pentru ficat. Ajută și în tratamentul reumatismului, a bolilor de articulații.

Hreanul conține vitamine B, C și PP și numeroase oligoelemente: magneziu, calciu, potasiu, fosfor, sodiu, compuși de sulf și azot. Are foarte multă vitamina C și poate reduce nivelul de colesterol din sânge. Hreanul are acțiune antiinflamatorie, antitusivă, antibacteriană, calmantă și expectorantă. Poate crește sistemul imunitar al organismului, poate ameliora durerile (mai ales de articulații) și poate ajuta în prevenirea infecțiilor. Este un bun remediu în tratamentul tusei, răcelii, gripei, inflamațiilor gâtului și afecțiunilor respiratorii. Mierea conține vitamine B și numeroase minerale (calciu, zinc, magneziu, fier, fosfor, potasiu). Are antioxidanți care neutralizează efectul nociv al radicalilor liberi, crește rezistența organismului și menține sănătatea acestuia.

 
Categorii