Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Spunem bun venit sarbatorilor de iarna cu instalatii luminoase si aceste idei de aranjamente vesele si elegante

 

 

 

Spunem bun venit sarbatorilor de iarna cu aceste idei de aranjamente din flori, aranjamente pe care le putem face intr-o clipa. Asadar, dupa cum ne spune si titlul de astazi, haideti sa primim sarbatorile in casele noastre intr-un mod cat mai placut. Iar cand spunem intr-un mod cat mai placut, ne referim desigur la decoruri spectaculoase din flori si alte accesorii. Urmarim asadar un articol cu idei in culoarea Craciunului.

Aranjamente din flori de Craciunita – Idei creative

Stim despre flori ca ne infrumuseteaza si ne coloreaza momentele speciale din viata noastra. De exemplu, stim despre trandafiri pentru ca sunt florile iubirii. Sunt flori vedeta care domina si stapanesc gradinile in sezonul calduros. Dar si iarna se poate lauda cu florile ei. Cu floarea Craciunului sau Craciunita, floare care isi arata splendoarea numai in preajma sarbatorilor de iarna. De ce am spus ca isi arata adevarata frumusete numai acum? Pentru ca are o caracteristica aparte si pe care nu o are nici o alta floare. Aceea de a-si schimba culoarea chiar in zilele Craciunului, devenind de un rosu aprins. Datorita acestei caracteristici Craciunita este preferata in aranjamentele florale de sezon.

 

 

Iata asadar ca si iarna are floarea ei. Mai mult de atat. O putem pune in valoare incluzand-o ca pe o adevarata regina a iernii in decorurile noastre. Si daca tot am spus atatea despre aceasta floare minunata, trebuie sa mai mentionam ceva. Adevaratele flori ale Craciunitei sunt minuscule si abia se observa. Iar cele pe care le credeati petale de flori, sunt de fapt frunzele acestei bijuterii ale naturii, frunze care, asa cum am spus si mai devreme, in perioada Craciunului devin de un rosu aprins.

Si inca ceva. Zgarcita din fire, Craciunita ne da voie sa o admiram pana in luna februarie, perioada in care ea infloreste constant.

 

Cum realizam aceste aranjamente din flori?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul cat se poate de simplu. Dupa cum ne dicteaza inspiratia de moment. Doar accesoriile sunt aceleasi. Iar cand spunem accesorii, ne referim la globuri, la beteala, la fundite si la lumanari parfumate. Priviti!

aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori aranjamente din flori

 

Transformam decoratiunile de iarna intr-o feerie de lumini

Nici pomul de iarna dar nici celelalte decoratiuni din casa, nu ar fi deosebite fara o feerie de lumini in jurul lor. Prin urmare, consideram ca este obligatoriu sa le punem in valoare. Chiar daca vorbim despre o instalatie cu lumina colorate sau de una cu lumina alba, efectul ar fi acelasi. Spectaculos!

Stim despre oglinzi ca amplifica efectul vizual. Ei bine, si instalatiile au acelasi efect. Nu ne credeti pe cuvant? Priviti imaginile de mai jos.

Toate decoratiunile de iarna sunt frumoase. Si indiferent ca este vorba despre globuri, despre figurinele cu tematica sau despre beteala stralucitoare, ideea ramane aceeasi. Sa intampinam Craciunul intr-o atmosfera de basm. Dar cel mai important este sa le intampinam cu bucurie alaturi de cei dragi.

Refolosim creativ vazele din sticla

Idei de a refolosi cu imaginatie si creativitate suporturile din metaldecoratiunile de iarna decoratiunile de iarna decoratiunile de iarna decoratiunile de iarna

 

Sursa

Sursa
Categorii