Bauturi

Suc antiinflamator, recomandat persoanelor care suferă de boli reumatismale si dureri articulare

 

 

 

 

Inflamația reprezintă o reacție localizată a unui țesut față de o agresiune locală, cauzată de celule bolnave, micoorganisme patogene, factori iritanți etc., care se manifestă prin căldură, tumefacție, roșeață și durere.

Pentru prepararea sucului antiinflamator aveți nevoie de următoarele ingrediente:

un măr

2 morcovi tineri mari (aveți grijă să nu fie lemnoși la mijloc)

2 țeline mici

Loading...

un centimetru de rădăcină de ghimbir

o lingură de ulei de pește (doar dacă îi suportați gustul și nu aveți senzație de vomă după ce-l consumați)

o linguriță de pudră de turmeric

3-5 frunze proaspete de coriandru.

Mărul, țelina, morcovul și ghimbirul se spală bine cu ajutorul unui burete ceva mai aspru, se taie și se se dau prin storcătorul de fructe și legume, fără a fi curățate de coajă. Odată cu legumele puteți adăuga și frunzele de coriandru. Sucul astfel obținut se amestecă cu praful de turmeric și uleiul de pește și se consumă imediat, deoarece se oxidează foarte repede, iar sucul își pierde astfel din proprietățile curative.Dacă sucul este prea concentrat, adăugați puțină apă plată.Sucul este recomandat persoanelor care suferă de boli reumatismale, artrită, gută, afecțiuni digestive, infecții virale, răceală, gripă.

De asemenea, acest suc contribuie la creșterea imunității, previne apariția cancerului, scade riscul apariției infarctului miocardic, stimulează circulația sangvină, are efect hipotensiv, detoxifică ficatul și energizează organismul.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

 

Sursa: Doxologia
Categorii