Bauturi

Suc natural, remediu eficient pentru sforait

 

 

 

Sforaitul apare atunci cand coloana de aer care patrunde prin gura sau nas in plamani, provoaca vibrarea tesuturilor cailor aeriene. De obicei, acest fenomen apare ca urmare o ingustarii sau obstructiei cailor aeriene la nivelul nasului, gurii (cavitatii bucale) sau gatului. In timpul somnului, in inspiratie aerul patrunde prin gura sau nas si trece de palatul moale (partea posterioasa a peretelui superior al cavitatii bucale) pentru a ajunge apoi in plamani.

Multe persoane au probleme cu sforaitul si nu se pot odihni asa cum trebuie din aceasta cauza. Pe langa disconfortul creat partenerului de viata, sforaitul creeaza si unele probleme de sanatate.

Vestea buna este ca aceasta afectiune poate fi ameliorata pe cale naturala, urmand cateva reguli de baza:

Loading...
  1. Evitati consumul de lactate si cele ce contin gluten si zahar, deoarece acestea pot creste cantitatea de mucus in caile respiratorii, ceea ce va face ca respiratia sa fie ingreunata pentru ca aerul va trece mai greu, iar in timpul noptii va aparea sforaitul.
  2. Evitati prajelile, alimentele extrem de reci, alimentele condimentate, ciocolata si tutunul pentru ca au potential inflamator asupra cailor respiratorii.
  3. Evitati consumul de alcool pentru ca acesta duce la relaxarea tesuturilor moi si a muschilor din gat, provocand sforaitul.

Aditional, introduceti in dieta voastra un pahar din acest suc natural, ce ajuta la reducerea congestiei nazale. In timp, veti resimti ameliorarea acestui deranjat zgomot, iar partenerul sigur va va multumi!

Suc natural remediu pentru sforaitSuc natural remediu pentru sforait

Ingrediente:

  • 2 morcovi
  • 2 mere
  • 1/4 lamaie
  • 1/2 radacina de ghimbir

Mod de preparare:

  1. Toate ingredientele se trec prin storcatorul prin presare la rece.
  2. Consumati imediat, sau il puteti pastra la frigider timp de cateva ore.

 

Sursa: maRaw
Categorii