Bauturi

Cele mai bune sucuri anti-îmbătrânire care te ajută să scapi de riduri, piele uscată, îmbătrânită și stimulează producția de colagen

 

 

Cele mai bune sucuri anti-îmbătrânire care te ajută să scapi de riduri, piele uscată, îmbătrânită și stimulează producția de colagen

 

A îți menține pielea hidratată este o modalitate dovedită de a reduce efectele îmbătrânirii. Puteți bea câteva sucuri pregătite în casă care vă vor menține tinerețea și vă vor face mai încrezător din interior. Mai jos vei găsi lista cu câteva băuturi uimitoare care te vor ajuta să lupți împotriva semnelor îmbătrânirii și să arăți tânăr.

1. Suc de sfeclă roșie

Sfecla roșie conține un compus important numit luteină care protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi și ajută la lupta împotriva ridurilor. Sucul de sfeclă roșie conține, de asemenea, nitrați care sunt transformați în oxid nitric în sânge și ajută la relaxarea vaselor de sânge. Sfecla roșie este o sursă excelentă de potasiu, minerale și electroliți care ajută nervii și mușchii să funcționeze corect.

2. Suc de lămâie

Sucul de lămâie este bogat în potasiu, vitamina C și magneziu. Funcționează cel mai bine atunci când este consumat pe stomacul gol. Îndepărtează toxinele din organism și stimulează, de asemenea, ficatul. Când ficatul funcționează bine, toxinele care provoacă acnee pe față sunt eliminate în mod regulat. Vitamina C distruge radicalii liberi și menține pielea netedă și proaspătă. De asemenea, stimulează producția de colagen care îți întărește pielea și astfel previne ridurile și liniile fine.

3. Suc de rodie

Sucul de rodie este plin de antioxidanți și polifenoli. Sucul acestui fruct încetinește deteriorarea ADN-ului din cauza oxidării. De asemenea, protejează pielea de daunele solare.

4. Suc de aloe vera

Aloe vera este un excelent agent de calmare care previne arsurile solare și iritația. Această plantă minunată conține vitamine importante precum C, A, E care au proprietăți anti-îmbătrânire. De asemenea, aloe vera are proprietăți de vindecare a rănilor, care ajută la strângerea pielii. Utilizarea regulată a sucului de aloe îmbunătățește elasticitatea pielii și previne ridurile.

5. Suc de portocale

Sucul de portocale este plin cu vitamina C, care este un bun întăritor al imunității și, de asemenea, vă protejează corpul de multe boli. Vitamina C te ajută să arăți tânăr și strălucitor. Acest suc este bogat în calorii, asa că încearcă să îl consumi dimineața pentru a arde caloriile în plus.

6. Cacao

Cacao este bogat în flavonoide care reduc riscul de diabet, boli de rinichi, hipertensiune arterială și demență. De asemenea, ajută la funcționarea corectă a vaselor de sânge. Cacao conține epicatechine, un tip de flavonoid, care vă menține pielea sănătoasă, deoarece crește fluxul de sânge către piele împreună cu oxigenul și substanțele nutritive. Alegeți cacao 100%, nu produse de cacao instant pentru a obține cele mai bune rezultate. Poți prepara o ceașcă fierbinte de apă cu cacao, pentru a obține toate beneficiile pe care aceasta le poate oferi tenului și organismului tău.

 
Categorii