Inedit

“Sufletul nu are buzunare. Și totuși îndesăm în el mulțime de nimicuri! Îngrămădim necazuri și speranțe, vise și dorințe, ură și iubire…fără a ne gândi cum le poate duce pe toate…”

 

 

 

 

 

“Sufletul nu are buzunare…!
Și totuși îndesăm în el mulțime de nimicuri! Îngrămădim necazuri și speranțe, vise și dorințe, ură și iubire…fără a ne gândi cum le poate duce pe toate…
Sufletul are nevoie de iubire și frumos!
Altfel se veștejește!
Nu are praguri și nici bariere…doar noi înalțăm ziduri ce-l sufocă…

Ai grija de sufletul tau.
Ai grija in fata cui ti-l deschizi dar mai ales ai grija pe cine lasi sa intre in el.Nu toti cei care ii bat la usa au bune intentii,nu toti cei care iti spun ca te iubesc chiar o fac. Nu permite oamenilor “murdari” sa ti-l murdareasca. Daca ajung sa faca asta,cu greu il mai poti curata de “pete”.
“Pete” ce te vor schimba pe tine pentru totdeauna, intr-o persoana cu indoieli, regrete, amintiri amare si adio-uri dureroase care te-au facut sa realizezi ca iubirea si increderea nu trebuie daruite oricui.

Cel mai mult iubeste-te pe tine. Nu iti lasa sufletul sa fie dependent de alt suflet.

Loading...

“Ai grija de sufletul tau” nu inseamna sa-i dai ciocolata, sa-l duci la spa sau la nu stiu ce tratamente revolutionare, ori sa-l parfumezi cu Chanel. “Ai grija de sufletul tau” inseamna sa ai grija de sentimentele si de trairile tale, sa nu neglijezi ce-ti cere, sa te iubesti, si sa faci in asa fel incat sa fii mulțumit cu tine, de tine, de viata ta.

Nu, nu e simplu, dar daca te vei ambitiona sa iei ce e mai bun din tot ce ti se intampla, cu siguranta, la final iti vei umple inima de bucurii, iar sufletul tau va fi impacat cu ce i-ai oferit pe parcurs.

 

 Sursa
Categorii