Aperitive si Gustari

Sunt înnebunită după această rețetă – roșii cu struguri. Fără oțet!

 

 

 

 

Suntem siguri că unii dintre dvs. ați auzit pentru prima dată de această combinație de produse. Dar vă asigurăm că este un adevărat deliciu. În special când afară e ger, iar dvs. stați în sânul familiei și savurați niște roșii și struguri marinați. Încercați neapărat această rețetă și va rămâne pentru mult timp în cartea voastră de bucate.

 

Ingrediente:

 PENTRU UN BORCAN DE 3 LITRI

– 1-2 ardei grași

– struguri albi

– condimente și ierburi aromatice preferate

 

Mod de preparare:

1. Aranjați roșiile și condimentele în borcane. Printre ele aranjați și strugurii tăiați în crenguțe mici. Umpleți borcanul cu apă fierbinte.

2. Scurgeți apa peste 20 de minute. Adăugați în borcan 2 linguri de zahăr și 1 lingură de sare, umpleți din nou borcanul cu apă fierbinte și capsați borcanele cu capace sterilizate.

3. Puneți borcanele la cald până se răcesc.

 

Poftă bună!

 

Sursa: Bucatarul




Categorii