Creme si Budinci

Surprinde-ți familia cu o budincă delicioasă cu carne de pui, cartofi și ciuperci

 

 

 

Un ospăț gustos și sățios pentru întreaga familie. Budincă cu carne, cartofi și ciuperci – un aspect atrăgător și un gust fabulos care cu siguranță o să vă lase “gura apă”. Răsfățați-vă persoanele dragi cu o mâncare diversă și deosebit de deliciosă.

 

Ingrediente:

300 g Piept de pui
250 g Ciuperci
4 bucăți Cartofi
1 bucată Ceapă
1 lingură Făină
250 ml Lapte
150 ml Smântână
150 g Cașcaval
0,5 linguriță Sare
0,5 linguriță Piper negru măcinat
80 ml Ulei rafinat

 

Mod de preparare:

 

  • Puneți la fiert cartofii în coajă pentru 6 minute. Lăsați-i să se răcească, decojiți-i și dați-i prin răzătoare.
  • Tăiați pieptul de pui, ciupercile și ceapa mărunt.
  • Într-o tigaie cu ulei încins prăjiți pieptul de pui până se rumenește, apoi scoteți-l pe o farfurie.
  • În același ulei prăjiți ciupecile și ceapa. Amestecând în continuu presărați făina, apoi turnați laptele și smântâna. La final adăugați pieptul de pui și asezonați cu sare și piper.
  • Puneți amestecul pregătit într-o tavă termorezistentă. Deasupra puneți cartofii rași și presărați cașcavalul. Dați tava la cuptor timp de 30 de minute la temperatura de 200° C.
  • Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 




Categorii