Torturi

Tarta cu făină de migdale si fructe

 

 

 

Ingrediente:

pentru blat

225 g făină de migdale,

150 ml lapte,

Loading...

1 ou.

pentru umplutură

5 linguri faina de migdale,

550 ml lapte,

Vanilie.

Ananas taiat bucatele.

pentru décor

100 g căpşune,

200 mure,

2 smochine,

o piersică mare,

5 lingurite miere.

Fructe delicioase prin deserturi trase

 

Mod de preparare:

Peste lapte se pune făina, se frământă până se încorporează, iar la sfârşit se adaugă oul nebătut, pentru a obţine un aluat omogen se dă la frigider 30 de minute, învelit în folie.

Se întinde aluatul, se pune în formă şi se mai dă la frigider 20-30 de minute. Apoi se coace aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit.

Se pune laptele la foc se adauga faina in ploaie si se amesteca bine cu telul pana devine ca o budinca, la final adaugam vanilia si bucatile de ananas.

Se toarnă crema caldă în crusta de aluat şi se bagă la rece. E bine să stea peste noapte la frigider, fără fructe.

A doua zi se taie fructele şi se aranjează după preferinţă. Peste fructe se adauga mierea intinsa uniform.

 

Pofta buna!

 

Sursa: goodgame-goodgame




Categorii