Ingrediente:
Blat:
200 g unt
50 g ciocolata neagra
1 1/2 cani faina de grau
1 cana fulgi de ovaz
3/4 cana zahar brun
1 lingura cacao
Crema de branza:
500 g brânză
3 ouă
1/3 cană zahăr
1 budincă de vanilie
Merele :
500 g mere moi dulci
1/2 lingurita scortisoara
praf de cuisoare macinate
Mod de preparare:
Topiți untul și adăugați ciocolata ruptă la amestecul fierbinte. Se amestecă până se topește ciocolata și se combină cu untul.

Cerneți făina într-un bol, adăugați zahăr, cacao și fulgi de ovăz măcinați (eu am folosit un tocător pentru asta). Se amestecă ingredientele uscate.

Turnați untul de ciocolată în amestecul uscat. Se amestecă și se pune deoparte într-un loc răcoros.

Ingredientele pentru amestecul de cheesecake trebuie să fie la temperatura camerei.
Amesteca branza de vaci cu zaharul, apoi adauga ouale si pudra de crema. Se amestecă până la omogenizare. Nu bate prea mult.
Tăiați merele decojite în optimi și amestecați cu condimentele.
Tăiați merele decojite în optimi și amestecați cu condimentele.

După ce scoateți crumble-ul din frigider, zdrobiți-l între degete sau cu o furculiță.
Se toarnă jumătate din amestec într-o tavă de 21 x 25 cm tapetată cu hârtie de copt. Se toarnă amestecul de cheesecake și se aranjează bucățile de mere.

Presărați crumblele rămase deasupra și nivelați. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180*C si se coace cca 45 minute.
Cheesecake este cel mai bine feliat după răcire.
Cheesecake este cel mai bine feliat după răcire.

Pofta buna!