Povesti de viata

Tatal, mama, fratele si bunica au intrat pe rand in beci, si nu s-au mai intors…

 

 

 

 

O fetita de 8 ani din Rusia este singura supravietuitoare a unei tragedii care i-a rapit intreaga familie.
Inainte de cina tatal Mariei Chelysheva a coborat in beciul casei, voia doar sa ia cativa cartofi, dar nu s-a mai intors.

Atunci cand a vazut asta, sotia sa a mers dupa el pentru a vedea ce s-a intamplat, dar nici ea nu s-a mai intors. In cele din urma fratele Mariei a coborat si el pentru a-si verifica parintii, nici el nu a mai revenit sus.

Bunica a fost cea care a observat ca ceva nu este in regula si a chemat un vecin, dar inainte sa ajunga acesta la ei acasa, femeia a coborat si ea. Din nefericire au murit unul dupa altul.

Loading...

Maria a fost ultima care a intrat in beci, iar cand i-a vazut pe toti zacand pe jos, a alertat disperata autoritatile. Acestea au descoperit ca toti cei patru membri ai familiei murisera din cauza unui gaz emanat de cartofii din pivnita care incepusera sa putrezeasca.

Este cunoscut faptul ca cartofii contin glicoalcanoid, acesta are o puternica actiune toxica, chiar daca exista in cantitati mici.

Totodata, in tuberculii de cartofi incoltiti exista si chaconina, un alt glicoalcanoid. Se pare ca pe masura ce cartofii putrezesc, concentratia de substante toxice creste fiind raspandita in exterior sub forma de gaz letal care poate ucide chiar dupa cateva inhalatii. Asa s-a intamplat si in cazul familiei Chelysheva.

Conform Daily Mail, acest caz socant a avut loc in anul 2013, iar fetita, care a ramas fara parinti, frate si bunica, a fost data in grija rudelor.

 

Sursa
Categorii