Sfaturi utile

Te-a părăsit și ai peste 50 de ani? Iată cum te poți reîndrăgosti la această vârstă… Răbdarea face minuni!

 

 

 

 

Există foarte multe persoane care rămân singure în jurul vârstei de 50 de ani și se simt îngrozite. Nu este cazul, ne putem reîndrăgosti la orice vârstă, trebuie doar să avem răbdare!

Dacă ești o persoană trecută de 50 de ani, ești timidă și nu ai idee cum ar trebui să înceapă relația, îți recomandăm să urmezi câțiva pași simpli și să ții cont de câteva detalii!

Învață să te cunoști

Dacă nu vei învăța să te cunoști pe tine, nu vei ști ce să ceri de la un viitor parteneri sau, și mai rău, nu vei avea idee cum să te reîndrăgostești, atunci când nu mai ești tocmai la prima tinerețe.

Construiește o relație bazată pe respect

Nu avem idee cum au fost relațiile tale, însă trebuie să știi că o relație în care nu există respect, nu are ce să caute în viața ta. Este foarte important să nu îți învinovățești noul partener pentru toate frustrările acumulate în relațiile anterioare, căci ce vină are el că ai rămas tu cu sechele?

Respectă-i spațiul

Atunci când o relație începe la maturitate, cei doi parteneri au nevoie de mai mult spațiu, căci fiecare vine cu un bagaj încărcat de amintiri, gânduri, muncă, prieteni, copii și așa mai departe. Toate astea trebuie respectate reciproc.

Ce așteptări trebuie să ai

Gândește-te foarte bine la ce îți dorești de la o relație matură, iar răspunsul ți-l vei da singur. Dacă la 20 de ani îţi doreai copii, o casă, un apartament şi întotdeauna totul împreună, astăzi probabil îţi dorești altceva.

Capitolul bani

Este un subiect controversat, căci fiecare dintre voi este posibil să aibă ceva bani puși pentru zile negre sau nu. Cel mai bine este, mai ales la început, să vă purtați fiecare, individual, de grijă, atunci când vine vorba de latura financiară.

Nu compara

Nu încerca să compari omul nou, din viața ta, cu cel pe care l-ai avut în relația anterioară. Această comparație nu se justifică la nicio vârstă, mai ales la maturitate. Așa cum spuneam mai sus, fiecare are bagajul lui, iar acesta nu trebuie deschis fără acordul posesorului.

 

Imagini pentru ảnh tình yêu

 

Sursa: Secretele
Categorii