Inedit

Te-ai întrebat vreodată de ce verighetele se poartă pe al patrulea deget? Uite răspunsul!

 

 

 

 

Schimbul de verighete este cel mai emoționant moment al unei nunți. Dar te-ai întrebat vreodată de ce verigheta se pune pe un anume deget? În anumite culturi al patrulea deget este rezervat pentru inelul de logodnă și verighetă. Dar întrebarea este de ce tocmai acel deget? Există mai multe teorii, dar chinezii au oferit cea mai frumoasă și cea mai convingătoare explicație.

Cultura chineză a dezvoltat o teorie extrem de interesantă. Potrivit chinezilor, este un motiv pentru care verigheta este purtată pe cel de-al patrulea deget. Ei consideră că fiecare deget reprezintă o relație diferită. Iată explicația!

  1. Degetele mari reprezintă părinții
  2. Degetele arătătoare reprezintă frații și surorile
  3. Degetele mijlocii te reprezintă pe tine
  4. Degetele inelare reprezintă partenerul de viață
  5. Degetele mici reprezintă copiii

Încearcă să separi degetele mari. Se vor desprinde. Asta pentru că nu trăiești alături de părinți toată viața.

Încearcă să separi degetele arătătoare. Se vor deprinde. Asta pentru că frații și surorile vor avea viețile lor separate și propriile familii.

Încearcă să separi degetele mici. Se vor desprinde pentru că atunci când vor crește, copiii tăi vor trăi cu propriile familii.

Acum încearcă să separi degetele inelare, care reprezintă partenerul de viață. Vei constata că acestea nu se pot separa, pentru că destinul tău este să trăiești tot restul vieții cu iubirea vieții tale, la bine și la greu.

Sursa: Tasta.ro
Categorii