Ingrediente:
- Ficat de pui 500 g
- Ouă de găină (5 fierte, 7 crude) 12 bucăți
- Morcov (fiert, mediu) 1 buc.
- 1 legătură de ceapă verde.
- Verdeață (oricare) 1 legătură.
- Sare după gust
- Piper negru după gust
Mod de preparare:
Spălați ficatul de pui, îndepărtați toate venele și tăiați-l în bucăți mici. Prăjiți ficatul într-o tigaie încinsă cu ulei, amestecând, până se rumenește, doar câteva minute.
Tăiați 5 ouă fierte în bucăți mari.
Tăiați morcovii fierți în bucăți mici.
Trimitem ouă tocate într-un bol, împreună cu morcovi și verdețuri.
Bateți 7 ouă cu un tel, adăugând sare și piper.
Turnați amestecul de ouă într-un bol și amestecați bine.
Turnați totul într-o formă și coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 30-40 de minute.
Această caserolă de ficat de pui va fi apreciată nu doar de iubitorii de ficat, este foarte gustoasă și fragedă.