Horoscop

Top 3 zodii de femei care au noroc în dragoste – Partenerii lor sunt ca pâinea lui Dumnezeu

 

 

 

 

Unele femei sunt pretențioase când vine vorba de relații și acest lucru este un impediment în calea fericirii lor. Alte femei se consideră pur și simplu ghinioniste în dragoste și cred că nu au noroc să găsească un bărbat pe placul lor.

Există și femei s-au născut sub o stea norocoasă și sunt fericite în dragoste fără să facă prea mari eforturi. Aceste femei au reușit să-și găsească bărbatul ideal alături de care își vor petrece tot restul zilelor. Alături de el se vor simi în al nouălea cer.

Astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt șansele fiecărei femei în funcție de zodie. Iată care sunt femeile care au noroc de bărbați care le vor respecta și le vor iubi neîncetat:

Femeia RAC:

Femeia rac este una dintre cele mai bune soții din zodiac pentru că este tandră, atentă și iubitoare. Cine nu-și dorește o asemenea comoară lângă el? Tocmai pentru că are toate aceste calități pe care orice bărbat le caută, femeia rac va avea parte de un bărbat exemplar. Acesta îi va oferi tot ce-i dorește și îi va artă zilnic cât de mult o apreciază și o iubește.

Asemenea ei, bărbatul care îi va fi alături va fi un adevărat gentleman și un tată iubitor și grijuliu. Se va ocupa întotdeauna de nevoile soției sale și  de ale copiilor.

Femeia BALANȚĂ:

Nativele acestei zodii sunt obsedate de echilibru în tot ceea ce face, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Femeile balanță nu suportă drama și nu sunt adeptele jocurilor și nu le plac aventurile. Nu le va fi ușor să-și găsească sufletul pereche, dar odată ce o vor face, va fi pentru toată viața.

Bărbatul ideal pentru ele este bărbatul hotărât care știe ce vrea și care să-i ofere stabilitate și siguranță. Acest bărbat va primi toată iubirea din partea femeii balanță pentru că aceasta se va simți împlinită alături de ea și vor construi împreună cea mai frumoasă familie.

Femeia CAPRICORN:

Nativele acestei zodii sunt foarte inteligente și își aleg cu grijă partenerii pentru că știu exact ce gândesc bărbații. Sunt experte în psihologia masculină și au o intuiție înnăscută. Știu foarte bine să discearnă ce este bine și ce este rău.

Datorită firii lor și atitudinii prin care iese în evidență, fără a face nici un efort, bărbații nu pot sta departe de femeile născute în zodia capricorn. Bărbatul ideal pentru ele trebuie să fie romantic și atent. Vor multă atenție și să fie în centrul universului lui.

 

Sursa: Ești superbă
Categorii