Remedii naturiste

Tratament naturist pentru osteoporoza, previne și oprește înaintarea ei. Cum sa cresti densitatea osoasa

 

 

 

 

Pentru tratarea osteoporozei puteti incerca un tratament naturist cu miere, nuca si oua.

 

Aveti nevoie de:

15 oua de tara,

15-20 de lamai,

un kg de miere,

un kg de nuca macinata,

200 ml de tuica naturala sau de bitter suedez.

 

Mod de preparare:

Coaja oualor se piseaza si se face praf. Se storc lamaile si se strecoara sucul, se amesteca cu coaja de ou, astfel incat sucul sa o acopere. Se inchide vasul si se lasa la loc racoros si la intuneric, pana cand praful se topeste.
Procesul va dura in jur de 15-18 zile. Din cand in cand se amesteca cu o lingura din lemn sau din plastic.

Dupa ce s-a dizolvat praful de oua, se strecoara compozitia, se adauga mierea, nuca si tuica. Se pune preparatul la frigider si se poate consuma a doua zi.
Doza recomandata este de doua linguri, de 3 ori pe zi, dupa mese. Cura de calciu natural se poate repeta dupa sase luni. Acest tratament naturist este eficace nu doar osteoporoza, ci si pentru decalcifiere, demineralizare in bolile reumatismale, spasmofilii cauzate de lipsa de calciu, rahitism sau fracturi osoase.

Materialele de pe acest site au caracter informativ. Va recomandam ca, inainte a de face orice tratament naturist cu miere si produse apicole sa faceti un test de alergie la tipurile respective de produse. Daca suferiti de boli cronice sau urmati tratamente medicamentoase, va recomandam sa consultati medicul dumneavoastra, inainte de a incepe o cura sau un tratament cu produse apicole.
Echipa de redactori ai acestui site nu raspunde de posibilele reactii adverse aparute in urma folosirii, fara un consult al unui medic de specialitate, a tratamentelor recomandate.

Imagini pentru Remediul puternic pentru osteoporoză și întărirea oaselor!"

Sursa: Info-CS
Categorii