Inedit

Trebuie să ne amintim mereu aceste mari adevăruri

 

 

 

 

De câte ori te-ai întrebat despre etapa de viață la care te afli acum? E bine dacă știi răspunsul. Dar dacă nu știi? Este timpul pentru a asculta ce îți spune sufletul.  El deține toate răspunsurile. Îți oferim 7 puncte care te vor lumina:

1. Ești acolo, unde ar trebui să fii. Crede: tot ce se face, se face spre bine. Chiar dacă vă aflați într-o cumpănă, nimic nu este la voia întâmplării. Toate au un sens și scop măreț.

2. Fii mereu pregătit pentru orice schimbare, pentru că nimic nu este permanent. Bine sau rău – toate sunt trecătoare. Acceptă fiecare moment așa cum este.

Loading...

3. Tot de ce ai nevoie este deja în tine. Este iubire, spirit, compasiune, voință. Anume acele lucruri care îți definesc caracterul și pe tine ca persoană. Universul și, prin el, lumea interacționează cu tine la acest nivel.

4. În acest moment, ești persoana pe care o dorești să fii. Scopul tău principal este armonia cu tine însuți. Nu este nevoie să te schimbi prin constrângere: Vei fi capabil să te schimbi doar atunci când te vei accepta așa cum ești.

5. Auto-suficiență este definită doar de tine. Nu vei simți fericirea, dacă vei încerca să-i mulțumești în mod constant pe alții așteptând de la ei laude și aprobare. Crede, este imposibil să controlezi gândurile altora. Deci, încearcă să fii tu cel căruia să-i place.

6. Lupta cu dificultățile este mai ușoară atunci când te uiți la ele din altă optică. Tristețea și frustrările încep atunci când încetezi să mai trăiești prezentul. Dar gândește-te la asta – orice eveniment este minuscul comparativ cu amploarea întregii vieți.

7. Trăiește aici și acum. Desigur, este posibil să regreți trecutul și să visezi la un viitor strălucit, dar este mai bine să-ți găsești pasiunea și să acționezi. Tot ceea ce s-a întâmplat până acum îți formează experiența. Tot ce urmează să se întâmple este rezultatul experiențelor tale.

Şi totuși cât de bune pot fi sfaturile motivaționale într-un anume moment al vieții tale. Poate nu este chiar o coincidență. Îți doresc să ai bunăstare și împlinire!

 

Sursa: Trebuie să ne amintim 
Categorii