Inedit

Trebuie să trăiești după o regulă simplă: cine dorește – va veni, cui îi trebuie – va suna, cui îi este dor – va găsi. Iar cui nu îi pasă – uita de ei!

 

 

 

 

Nu trebuie să alergi după nimeni ca să păstrezi.

Nu trebuie să implori să rămână. Nu trebuie să te pierzi pe tine ca să regăsești pe el. Nu trebuie să lași de la tine ca să oferi dragoste unui om indiferent. Asta nu e dragoste. Și nu e viață în doi. Atunci cineva te folosește sau își bate joc. În rest, cei care au nevoie de tine știu adresa și cei cărora le este dor au cuvintele potrivite la ei. Și faptele.

Nu te consuma pentru oameni mărunți,

cărora nu le pasă unde ești și cum te simți. Nu îți distruge un viitor trăind cu trecutul. Fii realistă și recunoaște că doar oamenii alături de care ai fost și cu care te-ai simțit bine te-au făcut fericită. Restul te-au provocat să suferi. Așa că nu toți foștii sunt egali, cum nu pe toți cei din prezent îi iubești la fel. Încearcă să iubești fapte, momente trăite și nu iluzii. Încearcă să fii cu cineva care ține la tine.

Se vor găsi o mie de oameni să ceară iubire de la tine.

Se vor găsi o mie de bărbați să te vrea. Vor porni toți să îți calce pragul doar să-ți fure din fericire. Și doar cei adevărați, cei sinceri și iubitori vor fi alături din recunoștință. Din admirație. Ei te vor motiva să trăiești. Ei te vor provoca să iubești din inimă. Pe restul pur și simplu nu-i lua în seamă. Timp pentru a iubi nu-ți ajunge, de ce să mai găsești timp pentru a le argumenta dorințele? Fii tu. Fii azi. Iubește oameni potriviți.

 

Sursa: De Vorba cu Tine
Categorii