Horoscop

Trei zodii pline de bani în vara asta. Din iunie începe fericirea. Horoscopul Culinar

 

 

Trei zodii pline de bani în vara asta. Din iunie începe fericirea. Horoscopul Culinar

 

 

Vara asta se anunță memorabilă pentru trei zodii. Horoscopul anului prevede un viitor financiar reușit pentru niște nativi care au trudit mult.

Pentru ei, numărătoarea inversă a început: din iunie vine fericirea!

 

 Capricorn

Este bine știut faptul că celor din zodia Capricorn le plac mult banii și fac orice că să-i obțină. Vor munci, vor fi nevoiți să sacrifice din timpul liber, dar banii vor veni din plin.

Vor pune mână pe contracte avantajoase și pot chiar să investească în lucruri care nu-și pierd valoarea în timp, cum ar fi bijuteriile. Trebuie să fie, însă, atenți  și să nu arunce cu banii câștigați pe obiecte care nu le sunt de folos.

 Gemeni

Norocul financiar vine pentru Gemeni, dar vor trebui să aștepte puțin.  Cei care le vor datora bani se vor achita în sfârșit de obligațiile lor, iar la muncă vor fi recompensați pentru efortul lor. Ultimele luni din an le aduc echilibru și bunăstare.

 Balanța

Succesul vine la locul de muncă și le aduce câștiguri însemnate. Jupiter le ajută pe Balanțe să primească bonusuri însemnate, mai ales în lunile de vară. Cu banii câștigați, pot plecă într-o călătorie pe care au dorit de mult să o facă, dar pentru care nu au avut până acum resurse.

 

 Horoscopul Culinar – Care sunt alimentele preferate ale fiecărei zodii în parte!

Fiecare dintre semnele zodiacale, are anumite preferințe culinare, diferite de la un caz la altul.

Unele pot fi mai exigențe, altele pot fi mai simple, să vedem ce te definește pe tine…

Berbecul

Berbecul mănâncă repede, în grabă, fără prea mult ceremonial; uneori, este prea grăbit chiar și pentru a se așeza la masă. Mâncărurile preferate sunt cele de culoare roșie și condimentele. Astfel, le este recomandată carnea de vită, iar în ceea ce privește condimentele, Berbecul le preferă pe cele iuți.

Taurul

Ei mănâncă cu poftă, cu înghițituri mari, lacome, el are o adevărată plăcere pentru mâncare. Mâncărurile preferate sunt formate din meniuri sățioase, bazate în special pe carne sau prăjituri grele, precum cele turcești, îmbibate cu miere.

Gemenii

Aceștia mănâncă des, repede și, de cele mai multe ori, vorbind cu celelelate persoane aflate la masă. Nu are mâncăruri preferate, ci gustă puțin din fiecare aliment. Chiar și dacă își face un sandviș, nu va pune un singur tip de carne, ci va combina alimentele.

Racul

Racului îi place să mănânce, iar un stomac plin îi oferă senzația de siguranță și încredere în sine. Iubește produsele lactate și de obicei nu îi lipsește de la masă brânza, iar desertul poate fie format, de multe ori, din iaurt sau smântână.

Leul

Leul se hrănește atunci când îi este foame și nu are ore fixe. Mâncărurile preferate pentru Leu sunt cele consistente, preferând să își cumpere mâncăruri și băuturi scumpe. Leul nu își face probleme în ceea ce privește dietele.

Fecioara

Fecioara are grijă de sănătatea organismului și are ore fixe la care mănâncă. Mâncărurile preferate sunt întotdeauna cele sănătoase. Are o alimentație bogată în fructe și legume și este un adept al salatelor, precum și al sucurilor naturale.

Balanța

Balanța este genul de om care poate refuza carnea din alimentație, pentru a deveni la un moment dat vegetarian convins. Dacă nu va ajunge să ia această decizie drastică, va păstra mereu o anumită preferință pentru mâncărurile echilibrate.

Scorpionul

Iubește mâncarea sub toate formele ei, și nu din lăcomie, cantitativ, ci mai degrabă asemeni unui rafinat consumator al unor experiențe culinare deosebite.. Dacă vrei să mulțumești un scorpion, nu o vei face în niciun caz comândând pizza.

Săgetătorul

Mănâncă, de obicei, în grabă, de parcă s-ar aștepta în fiecare moment ca mâncarea să dispară din fața lui. Chiar dacă poate încerca aproape orice fel culinar, fără a face prea multe mofturi, el are o anumită viziune despre mâncare, și anume că această… se mănâncă.

Capricornul

Nu își bate prea mult capul cu ce mănâncă. El poate fi adeptul mâncării fast-food sau, dacă este mai atent la sănătatea să, poate aprecia și mâncărurile de legume. Nu optează mereu pentru desert, dar când o face, alege fructele.

Vărsătorul

Acest semn zodiacal știe să guste micile subtilități gastronomice. Va prefera să încerce alimente noi și nu se va da înapoi de la nimic extravagant.

Pești

Peștii asociază mâncarea cu anumite stări sufletești, de la porția mare de înghețată consumată atunci când sunt singuri, până la specialitățile asiatice, atunci când sunt fericiți, toate le lasă amintiri ce se vor activa, atunci când papilele gustative le simt.

 

Sursa
Categorii