Sfaturi utile

Trucuri pentru a întări unghiile fragile cu usturoi si pentru a le face să crească rapid

 

 

Trucuri pentru a întări unghiile fragile cu usturoi si pentru a le face să crească rapid

 

 

3 trucuri pentru a întări unghiile fragile cu usturoi si pentru a le face să crească  rapid

Îngrijirea mâinilor ar trebui să fie inclusă în rutina noastră zilnică de frumusețe, întrucât, pe lângă faptul că sunt importante și întotdeauna vizibile, ele sunt, de asemenea, expuse constant agenților externi. Să aveți unghii puternice, care nu se rup, poate fi dificil, dar este posibil să faceți acest lucru folosind ingrediente naturale.Usturoiul conține minerale precum seleniu, zaharuri, lipide, aminoacizi esențiali, terpene, vitamine, enzime și flavonoide esențiale pentru sănătatea noastră. În plus, are proprietăți antioxidante, antimicrobiene și antifungice foarte utile pentru unghii.

Cum folosiți usturoiul pentru a vă întări unghiile?

Există patru moduri simple și eficiente de a folosi usturoiul pentru unghii frumoase și puternice.

Loading...

Apă cu usturoi

Umpleți un recipient cu apă, cantitatea trebuie să fie suficientă pentru a acoperi toate unghiile atunci când le îmbibăm. Adăugați doi căței de usturoi, curățați și tăiați bucăți mici, apoi așteptați 20 de minute pentru ca acesta să-și elibereze proprietățile.

Scoateți oja de pe unghii, apoi înmuiați-le în apă de usturoi timp de cel puțin 15 minute.

În cele din urmă, spălați-vă bine mâinile pentru a scăpa de mirosul de usturoi și aplicați un strat de sclipici sau lustruire pe unghii.

Ulei de măsline și usturoi

Pisati cățelul de usturoi , apoi acoperiți-l cu ulei de măsline. Aplicați această soluție pe unghii și lăsați-o să acționeze 15 minute, apoi clătiți.

Usturoiul întărește unghiile, în timp ce uleiul de măsline le hidratează profund și le face mai strălucitoare și mai sănătoase.

Usturoi în oja

Pisati un cățel de usturoi ,stoarce-ti sucul  apoi puneți-l în oja  pe care o folosiți de obicei.

Vei vedea că după câteva zile unghiile vor fi mai puternice și mai lungi.

După cum ați văzut, nu trebuie să cheltuiți bani pentru tratamente scumpe pentru a obține unghii sănătoase și puternice , dar puteți obține aceleași rezultate cu usturoiul.

 

Usturoi, lămâie și vitamina E pentru a crește unghiile puternice în mod natural

Tratamentele naturale de îngrijire a unghiilor sunt mai eficiente și mai puțin agresive pentru mâini. Acestea favorizează cu adevărat unghiile, oferindu-le putere, prevenind proliferarea ciupercilor și prevenind tonul galben.Usturoiul este una dintre componentele acestui tratament și îl veți iubi, acționează ca un antibacterian, vitamina E oferă mulți nutrienți, iar lămâia este un astringent, dezinfectant și luminator.

Tot ce aveți nevoie pentru a avea unghii frumoase într-un singur tratament care nu va lua niciun timp sau bani pentru a vă pregăti.

Ingrediente:

3 căței de usturoi

1 capsulă de vitamina E

20 de picături de suc de lămâie
Lac de unghii de preferat de la plafar

Fierbeți usturoiul timp de maximum 15 minute, apoi scoateți-l de la fiert și amestecați-l pentru a-l adăuga la lacul  transparent împreună cu sucul de lămâie și capsula de vitamina E.Închideți lacul și agitați-l pentru a  se amesteca ingredientele și folosiți-l pe unghii așa cum le vopsiți în mod normal. În scurt timp veți observa cum devin mai puternice și cresc frumos.

Aplicați acest lucru o dată sau de două ori pe săptămână. Este strălucirea de bază pe care va trebui să o folosiți pentru o vreme, astfel încât unghiile dvs. să se refacă

 

 Sursa

Sursa
Categorii