
Ingrediente:
- 250 g mascarpone
 - 100 g zahăr
 - 5 g agar-agar
 - 400 g piure de căpșuni
 - 150 ml smântână pentru frișcă 30% grăsime
 - 5 g vanilină
 
Decor:
- ciocolata rasa
 
Mod de preparare:
1. Puneți mascarpone într-un castron mare, stropiți cu zahăr și agar-agar – amestecați și fierbeți la foc mic până se omogenizează. După gătire, se ia de pe foc.
2. Se amestecă căpșunile proaspete într-un piure de căpșuni, apoi se adaugă smântâna pentru frișcă și se condimentează cu vanilie – se amestecă într-un piure omogen, care se toarnă treptat în amestecul de mascarpone fiert amestecând ușor – se amestecă bine.

3. Turnați amestecul rezultat în cupele decorative pregătite și puneți la frigider timp de 2 ore pentru a se întări.

4. După 2 ore, scoateți Panna Cotta din frigider și din coș pe partea opusă.


5. La final, decorează-le cu ciocolată rasă și servește-le cu drag, gust și entuziasm.


Pofta buna!













