Sfaturi utile

Uitati de ochelarii de vedere! Multi oameni si-au imbunatatit vederea cu ajutorul acestei metode

 

 

 

 

Activitatea musculara insuficienta conduce la slabirea muschilor. Iata un exemplu plauzibil pentru aceasta disfunctie.

Daca va rupeti un picior, cu siguranta veti avea nevoie de un scaun cu rotile pana cand fractura se vindeca complet. Astfel, muschii picioarelor raman inactivi pentru o perioada si devin din ce in ce mai slabi. Acelasi lucru se petrece si cu muschii din zona ochilor.

Daca purtati ochelari trebuie sa faceti si cateva exercitii. Daca nu, starea dumneavoastra se poate agrava. Muschii oculari necesita tot atat de multe exercitii precum cei ai corpului.

Urmatoarele indicatii va vor ajuta sa invatati mai multe in legatura cu functionarea ochilor si astfel, veti fi capabili sa va imbunatatiti vederea.

1. Odihniti-va ochii o data la 2-3 ore si evitati orice presiune aditionala.

2. Gimnastica oculara este foarte importanta- faceti 16 exercitii simple si imbunatatiti-va vederea. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa urmariti cu privirea, liniile din imaginile de mai jos.

Dati-va jos ochelarii.

4. Masati-va aceste puncte zlnic (vedeti prima imagine).

5. Presati usor globul ocular. Folositi degetul aratator sau mijlociu. Nu trebuie sa simtiti niciun fel de durere. Presati aceste puncte si repetati.

6. Priviti cat mai departe atunci cand mergeti pe jos. Bucurati-va de natura.

7. Beti zilnic suc de morcovi. Adaugati cateva picaturi de ulei de masline pentru a imbunatatii efectul.

8. Spalati-va fata cu apa calduta.

9. Incercati sa nu lucrati la computer cu cel putin doua ore inainte de a merge la culcare.

10. Aplicati Trataka, o tehnica indiana care presupune atintirea privirii la un obiect din exterior. Acest lucru va va imbunatati vederea. Aceasta practica este un fel de meditatie. Trebuie sa va concentrati la un obiect mic, asemeni unui punct sau chiar unei flacari. Concentrarea va va intari ochii.

Daca faceti aceasta activitate pentru prima oara, concentrati-va la un anume obiect pentru o perioada, fiti atenti la orice aspect al acestuia.

Mintea dumneavoastra va absorbi acest simbol. Ochii vor lacrima, ceea ce inseamna ca sunt deja relaxati. Scopul acestui exercitiu este acela de a rezista cat mai mult inainte de a lacrima.

 

Imagini pentru Scapati de ochelarii de vedere! Multi oameni si-au imbunatatit vederea cu ajutorul acestei metode.

 

Sursa: Pentru Suflet
Categorii