Povesti de viata

Ultimele cuvinte ale unei fete adresate mamei înainte să moară, mesajul ei a înduioşat toată Europa!

 

 

 

 

“Am fost la o petrecere şi mi-am adus aminte ce mi-ai spus mai devreme. Mi-ai spus să nu beau alcool şi am băut suc. M-am simţit mândră de mine, aşa cum ai spus că trebuie să mă simt. Mi-ai spus să nu beau dacă sunt cu maşina, contrar a ceea ce mi-au spus prietenii mei. Am luat o decizie bună şi ai avut dreptate, ca întotdeauna.

Când petrecerea s-a terminat, oamenii au plecat chiar dacă nu se mai ţineau pe picioare. M-am dus la maşină, ştiind că voi ajunge acasă teafără. Nu mi-am imaginat ceea ce urma să se întâmple, mamă.
Acum stau aici neputincioasă pe drum şi ascult ce spune poliţia. “Băiatul care a cauzat accidentul era băut.”

Mamă, vocea lor a sunat de parcă ar fi fost la mile distanţă de mine. Eram plină de sânge şi încercam să nu plâng.
Am auzit medicii spunând: “Fata asta nu va supravieţui.” Se pare că vinovatul a fost un tip beat care avea viteză, iar acum eu sunt cea care suferă!
De ce fac asta oamenii, mamă, ştiind că vor distruge alte vieţi? Durerea mă taie de parcă o mie de cuţie m-ar tăia în acelaşi timp.

Loading...

Spune-i sorei mele să nu plângă, spune-i tatei să fie puternic. O să mă duc în cer şi o să am grijă de voi toţi.
Cineva ar fi trebuit să-l înveţe pe cel vinovat că face o mare greşeală urcând beat la volan. Poate dacă i-ar fi spus măcar părinţii, n-aş fi atât de aproape de moarte.
Respir din ce în ce mai greu şi sunt ultimele mele momente şi sunt disperată. Aş vrea să o ţin pe mama în braţe şi să mor aşa.
Te iubesc mult, mamă! Adio!”

Pasajul a fost transcris de un jurnalist în noaptea accidentului. Înainte să moară, tânăra a spus aceste cuvinte, iar jurnalistul aflat la faţa locului le-a transcris. Tot el a început o campanie împotriva consumului de alcool la volan.
Nu urcaţi la volan atunci când aţi băut, pentru că, dacă nu vi se întâmplă nimic, li se va întâmpla altora. Cheamă un prieten sau un taxi, dar nu conduce sub influenţa alcoolului!

 

Sursa:  Penseesdor.comTasta.ro
Categorii