Flori si gradina

Umple balconul sau terasa cu flori superbe crescute in ghivece!

 

 

Umple balconul sau terasa cu flori superbe crescute in ghiveci!

 

 

Iata ce flori superbe crescute in ghiveci poti alege si tu pentru casa ta. Un plus de prospetime pentru un nou sezon poti oferi balconului tau daca il umpli cu ghivece in care cresc flori frumoase, in nuante fantastice. Florile din gospodaria ta pot sa creasca mari si sa se dezvolte frumos, indiferent daca le tii pe balcon sau pe terasa.

Aranjarea florilor pe balcon presupune infrumusetarea acestui loc. Ofera-i spatiu suficient de mare pentru a avea loc sa se dezvolte si floarea ta va creste superb.

Protectie impotriva razelor UV

De asemenea, florile de pe balcon au nevoie de multa lumina. Asigura-te ca nu acoperi in totalitate geamurile. Daca poti, pune-le folii pentru protectie impotriva razelor UV. In acest fel, florile tale din ghiveci vor avea parte de lumina, insa lumina va fi filtrata. Nu va suferi nicio floare din cauza soarelui prea arzator de vara.

Exista plante care se protejeaza singure impotriva razelor UV. Acestea isi creeaza un gel special care le protejeaza impotriva arsurilor. Cu toate acestea, razele prea puternice din vara nu le vor lasa sa infloreasca atat de bogat si frumos.
Categorii