
Ingrediente:
1 conservă de piersici la conservă,
180 de grame de fursecuri,
60 de grame de ulei de cocos,
2 linguri de cacao,
200 de grame de cireșe decongelate și
300 de mililitri de suc de cireșe,
7 grame de agar-agar.
Ingredientele sunt date pentru o formulă cu diametrul de 19 centimetri.
Mod de preparare:
Mărunțiți imediat fursecurile cu un blender și turnați-le într-un bol adânc.
Amestecați firimiturile cu cacao și uleiul de cocos topit și transferați compoziția într-o formă.
Nivelați și compactați cu primul strat.

Următorul strat este piersici tăiate în semi-inele subțiri.
Turnați sucul de piersici într-o cratiță.
Dizolvați agar-agar în suc. Întindeți masa groasă rezultată peste piersici într-un al treilea strat.

Lasă-l să se întărească și întinde deasupra cireșele decongelate.
Amestecă, de asemenea, sucul de cireșe cu agar-agar și acoperă cireșele cu această masă.

Acoperiți partea de sus cu folie alimentară (puteți folosi folie decorativă pentru a forma un model), răciți la frigider timp de 30 de minute și desertul este gata.

În ciuda numărului mare de ingrediente dulci, desertul s-a dovedit a fi aproape dietetic.
La urma urmei, nu am folosit ouă sau zahăr suplimentar pentru el.

Pofta buna!
Sursa : https://babusyni-retsepty.com.ua/zbyraemo-tort-za-10-hvylyn-ale-vin-vyhlyadae-tak-niby-yoho-hotuvaly-pivdnya-abo-kupyly-v-dorohiy-kondyterskiy/













