Ingrediente:
pandișpan:
Ouă – 3 buc.
Făină – 70 g.
Pudră de cacao – 30 g.
Praf de copt – 1 linguriță.
Zahăr – 90 g.
Sare – un vârf de cuțit.
cremă:
Smântână 33% – 300g.
Cremă de brânză – 250 g.
Zahăr pudră – 50-100g.
glazură:
Ciocolată – 300g.
Smântână 33% – 120 gr.
umplutură:
Căpșuni – 400g.
Banană – 2 buc.
Mod de preparare:
Mai întâi, pregătiți pandișpanul. Bateți ouăle cu zahărul până obțineți o spumă albă.

Amestecați făina, cacaoa și praful de copt, încorporați ingredientele în amestecul de ouă și începeți să frământați aluatul.
Turnați aluatul într-o tavă de copt și introduceți-o în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
Coaceți pandișpanul timp de 20 de minute, apoi tăiați-l cubulețe. Acum pregătiți crema.

Puneți 300 ml de smântână într-un bol și bateți până se întărește.
Adăugați zahărul pudră și brânza de vaci și bateți din nou.

Acum asamblăm desertul. Punem puțină cremă în formă, bucăți de pandișpan și încă o cremă.
Apoi tăiem bananele și căpșunile, le aranjăm deasupra.

Apoi întindeți din nou crema, presărați cu biscuiți și în final din nou cu cremă. Dați la frigider pentru o oră.
Între timp, topiți bucățile de ciocolată la baie de apă, lăsați-le să se răcească puțin, întindeți-le pe desert și dați din nou la frigider peste noapte.

Poftă bună.
Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/trayfl-chudovyy-fantastychno-smachnyy-desert/














