Povesti de viata

Un roman a inviat la propria inmormantare! S-a ridicat din sicriu si a cerut apa!

 

 

 

 

Ilie Dobre, un barbat din Filiasi a murit la data de 20 ianuarie 1992, dupa o ciroza hepatica, insa a inviat chiar la propria inmormantare.

Doljeanul a declarat ca totul a fost o minune de la Dumnezeu. Olteanul a povestit ca s-a ridicat din cosciug si a cerut un pahar cu apa.

Olteanul inviat din morti a povestit ca preotul s-a speriat enorm si a fugit. Ilie Dobre, in varsta de 59 de ani, din localitatea Filiasi, a mai precizat ca pe lumea cealalta s-a intalnit cu Isus.

„Eu am murit atunci. Am fost pe lumea cealalta. Am intrat intr-un tunel, intr-o negureata. Si mergeam, mergeam. Eram copil, de vreo noua-zece ani. Acolo, in campie, erau multi oameni, numai barbati. Mai incolo, era Iisus, in picioare, cu o carte mare cu coperta negra si cruce aurie. L-am vazut cum a pus semn cu degetul la carte si le-a poruncit celorlalti sa se adune in jurul meu si sa se uite la mine. Apoi s-au asezat toti in cerc pe cate un stergar alb si au inceput sa manance si sa bea. Am vrut sa iau si eu, dar imi dadeau peste mana si-mi ziceau ca nu mi-am dat pomana, asa ca nu am voie sa mananc. Apoi au plecat barbatii si au trecut o punte. M-am luat dupa ei, dar, cand sa trec puntea, cineva m-a prins de umar. Era Iisus. Mi-a zis ca nu sunt eu cel care trebuie si ca mi-a dat un dar, despre care trebuie sa spun tuturor. Apoi am auzit cum ma tot striga cineva. Curand mi-am dat seama ca era nevasta-mea. Si m-am trezit”, a declarat olteanul.

Oamenii au luat-o la fuga

Oamenii din Filiasi cunosc povestea olteanului care a inviat in timp ce era condus la groapa.

„S-a ridicat din cosciug si a cerut apa. Toata lumea s-a speriat si a luat-o la fuga. Stiu ca aceste scene par desprinse dintr-un film de groaza, dar sunt adevarate. Nea Ilie chiar a inviat din morti. Dumnezeu mai are treaba cu el aici pe pamant”, a povestit un vecin.

Ilie Dobre a mai declarat ca dupa ce a revenit din morti a orbit. Barbatul sustine ca vederea i-a revenit prin minune. de dupa ce Isus Hristos i s-a aratat in vis.

„Am stat de vorba cu Isus Hristos. Este un barbat tanar cu parul lung si cu fata blajina. Tot el a facut o minuna si am inceput sa vad din nou”, a mai povestit doljeanul.

 

Sursa: Cap Limpede 
Categorii