Remedii naturiste

Un tratament popular promite vindecarea şi repararea oaselor şi a articulaţiilor bolnave într-un timp foarte scurt!

 

 

 

 

Odată cu înaintarea în vârstă, corpul începe să dea semne de uzură, iar oasele şi ligamentele sunt printre primele ţesuturi care au de suferit ca efect direct al îmbătrânirii.

Astăzi te vom învăţa să îţi prepari singur un amestec puternic împotriva durerilor şi a problemelor de degenerescenţă articulară şi osoasă.

Pe genunchi se sprijină peste 80% din greutatea corporului la statul în picioare, aşa că articulaţiile genunchilor sunt primele care au de suferit de pe urma solicitării zilnice. Iar defectele posturale şi efortul susţinut accelerează uzura genunchilor.

Loading...

Tratamentul pe care ţi-l prezentăm în continuare este complet natural şi se prepară foarte uşor. Nu are contraindicaţii, aşa că îl poţi folosi şi în scop preventiv.

Reţeta de preparare a amestecului pentru genunchi, oase şi articulaţii.

Tratamentul nostru are marele avantaj de a se adresa direct cauzei problemelor. Cu cât începi să îl foloseşti mai din timp, cu atât mai bine. Fiind vorba aici de boli progresive ale articulaţiilor şi oaselor, dacă problemele rămân netratate timp îndelungat, tratamentele ulterioare, indiferent de natura lor, sunt mai puţin eficiente.

 

Ingrediente:

– 3 linguri de stafide

– 40 de grame de seminţe de dovleac

– 2 linguri de gelatină alimentară, iar pentru vegetarieni, AGAR-AGAR

– 4 linguri de seminţe de susan

– 200 de grame de miere

– 8 linguri de seminţe de in


Mod de preparare şi administrare:

Ca să prepari amestecul, tot ce ai de făcut este să răstorni toate ingredientele în blender sau în robotul de bucătărie şi să le pasezi bine până ce obţii un piure omogen. Toarnă apoi piureul într-un castron şi depozitează-l la frigider.

Ia zilnic câte o lingură de amestec înainte de micul dejun, şi încă una înainte de prânz. Folosit zi de zi, remediul înzdrăveneşte şi repară ligamentele, tendoanele şi articulaţiile deteriorate, iar durerile cedează, de regulă, în decurs de câteva săptămâni.

 

Sursa: Secretele
Categorii