Sfaturi utile

Un truc simplu pentru curatarea si pastrarea adidasilor albi ca la inceput

 

 

Un truc simplu pentru curatarea si pastrarea adidasilor albi ca la inceput

 

 

Adidasii albi arata foarte bine atunci când sunt noi, dar după ce sunt purtati, pielea sau panza alba poate capata o culoare maro neatractiva din cauza mizeriei ce seaduna pe părțile laterale și vârfuri. Cu toate acestea, nu este dificil de curățat și de ai menține frumosi pantofii albi pentru un timp.

Sa știi ca este un truc ușor și simplu desi in mod normal este foarte dificil de curățat și să fii si mulțumit cu rezultatul. Această situație conduce, în cele mai multe cazuri la ideea de a schimba pantofi cu altii noi sau chiar la ideea de a renunta definitiv la utilizarea adidașilor albi.

INGREDIENTE SI MOD DE LUCRU:

½ cana otet alb (125 ml)

¼ cană de  (60 g) bicarbonat de sodiu

1 perie

Amestecarea bicarbonat de sodiu cu otetul alb, asteapta ca spuma formată sa se lese și apoi frecati produsul pe încălțăminte cu o perie. Lasă-l timp de 30 de minute și dupa se clătește.

Să nu neglijezi sireturile!

Acestea sunt o parte esențială a acestei încălțăminte și totuși, uneori, uităm de ele. Se spală fara probleme tot cu acest amestec sau acestea pot intra în mașina de spălat (întotdeauna în interiorul unui sac de spălare sau o față de pernă).

 

Sursa:La Salud en tu casa
Categorii