Inedit

Unele vise în care apar animale transmit mesaje despre viața amoroasă

 

 

 

 

De-a lungul carierei sale, Michele Meiche a studiat visele și a ajuns la concluzia că multe dintre ele pot releva temerile și angoasele noastre cele mai profunde cu privire la viața amoroasă.

Fiecare vis pe care îl avem este un „mesaj” din subconștientul nostru și, adesea, ne poate ajuta să abordăm mai bine ceea ce se întâmplă în somn.

“Visele în care apar animale ar putea dezvălui câteva lucruri despre viața noastră amoroasă”, spune Michele Meiche.

Loading...

Un urs este adesea important într-un vis

Meiche crede că un urs invocă frica umană universală și apare adesea în visele noastre. Interacțiunea dintre noi și urs este esențială și poate simboliza ceea ce se întâmplă în relația noastră.

Dacă fugim de urs, s-ar putea să ascundem o emoție sau un gând față de partenerul nostru, ceea ce ne provoacă suficientă anxietate.

Lupta cu ursul este un semn că-ți poți înfrunta partenerul, de obicei într-un mod verbal. Aceste vise simbolice arată modul în care îți administrezi relația și dezvăluie problemele de bază pe care trebuie să le rezolvi.

Câinii joacă și ei un rol important

Câinii sunt desigur cei mai buni prieteni ai omului, iar atunci când apar într-un vis, nu trebuie niciodată ignorați. Un câine este reprezentativ pentru o persoană importantă din viața ta, cum ar fi un membru al familiei sau un prieten, dar poate reprezenta și partenerul tău.

Asociem câinii cu loialitatea și dragostea, așa că atunci când un câine este în vis, poate fi o reprezentare a modului în care vă simțiți în relația dvs. Un atac al unui câine în visul tău exprimă faptul că nu te simți în siguranță în relația ta. Dacă un câine din vis este prietenos, el reflectă starea pozitivă a relației tale.

 
Categorii