Inedit

Vezi 10 semne că o persoană decedată, dragă ție, încearcă să te contacteze

 

 

 

 

Fie că tu crezi sau nu în existența lumii de dincolo, dacă una dintre persoanele la care ții foarte mult a decedat, atunci cu siguranță speri că vă veți reîntâlni cândva, cumva. Din fericire, mulți dintre cei pasionați de fenomene paranormale au ajuns la concluzia că există cu adevărat o lume a spiritelor, ba mai mult, că există modalități prin care sufletele celor trecuți în neființă încearcă să îi contacteze pe cei care sunt încă vii.

Iată în ce moduri încearcă să ia legătura:

1. Prin vise

Atunci când dormim, subconștientul nostru este mult mai receptiv la energiile din jurul nostru. De aceea, spiritelor le este mai ușor să comunice cu noi în vis. Visele în care ne apar persoanele dragi care au murit sunt foarte vii și par perfect adevărate. Trebuie să le acorzi mare atenție, pentru că ar putea conține un mesaj direct din partea celor din lumea de dincolo.

2. Cu ajutorul mirosurilor

Mirosurile sunt asociate cu amintirile. De obicei, un miros neobișnuit apare în preajma spiritelor: poate fi un parfum pe care l-au folosit, sau mirosul mâncărurilor sau a florilor preferate.

3. Mutarea obiectelor

Poate că ți s-a întâmplat să constați că un anumit obiect a dispărut din locul în care l-ai pus și a apărut în mod misterios în altă parte a casei. De cele mai multe ori, spiritele sunt cele care fac asta, mai ales dacă este vorba despre mici obiecte pe care le foloseau în timpul vieții.

4. Prin cântece

Uneori, poți primi un mesaj sub forma unui cântec. Se poate întâmpla să conduci, să pui un CD și să constați că melodiile nu sunt puse chiar în mod aleatoriu. Dacă poți decodifica mesajul, probabil vei constata că este transmis chiar de către îngerul tău păzitor.

5. Influența gândurilor

Uneori, spiritele ne implementează diverse gânduri. De exemplu, dacă mergi cu viteză, poți avea gândul de a încetini. Asemenea gânduri provin de la cei dragi ție care vor să te protejeze, iar, ca dovadă, gândul nu este formulat la persoana întâi („trebuie să încetinesc”), ci la persoana a doua („trebuie să încetinești”).

6. Cadouri neașteptate

Nu este vorba neapărat despre cadouri materiale, ci pot fi unele spirituale: dragoste, grijă, afecțiune. Nu ți s-a întâmplat să primești telefonul unui prieten drag exact atunci când te simțeai foarte trist/ă? Trebuie să știi că nu a fost deloc o simplă coincidență.

7. Persoana potrivită la momentul potrivit

Chiar crezi că se întâmplă să întâlnești pur și simplu persoana potrivită atunci când ai nevoie de ea? Mai gândește-te! Și acesta ar putea fi tot un cadou din partea cuiva drag care are grijă de tine din lumea de dincolo.

8. În timpul înmormântării

Conform unei teorii interesante, oamenii participă la propria înmormântare, consolându-și familia și pe cei dragi. Pentru a simți prezența, trebuie să fii atent/ă la cum se simte o atingere pe umăr sau o mângâiere pe obraz.

9. Prin intermediul animalelor de companie

Animalele sunt foarte receptive la tot ce înseamnă o prezență supranaturală. Dacă observi că un cățel se uită în gol și dă din coadă, înseamnă că acolo este un spirit prietenos. Chiar și animalele de companie decedate își vizitează foștii stăpâni: mulți au declarat că și-au auzit cățelul lătrând sau pisica mieunând.

10. Își continuă vechile obiceiuri

Dacă bunica ta era foarte atentă să nu lase luminile aprinse în casă, atunci este posibil să stingă lumina și după moarte. Uneori, spiritele încearcă și chiar reușesc să facă ceea ce obișnuiau și în timpul vieții.

 

Sursa: Tasta.ro
Categorii