Melodii de neuitat

(Video) Ei și-au ațintit privirile unul spre altul. Dar când ea s-a întors cu spatele, am rămas copleșit!

 

 

 

 

Cu toții cunoaștem concursul de talente ”Românii au Talent”. Este un concurs frumos, în care fiecare om, indiferent de starea sa socială și financiară poate deveni o vedetă de talie națională. Cu condiția că are un talent deosebit și impresionant. Nu puțini oameni au fost participanți la acest concurs și pe mulți din ei îi ținem minte. Talentul lor s-a înrădăcinat adânc în memoria noastră.

Dar ce este și mai frumos, este faptul că astfel de concursuri s-au petrecut în mai multe țări. În video-ul de mai jos, avem, de exemplu, un fragment de la un concurs similar din Ucraina.

Un cuplu tânăr a lăsat juriul absolut uimit cu dansul lor absolut fantastic, care e o îmbinare extraordinară de balet și artă de performanță. Datorită abilităților incredibile a acestui cuplu minunat ei au putut arăta o adevărată performanță de grație și artistism, care e diferită de orice am văzut până acum. Dansând după cântecul Larei Fabian “Je t’aime”, prestația lor a lăsat audiența copleșită de emoție.

Loading...

Dacă ai apreciat acest dans extraordinar, atunci distribuie-l și prietenilor pe Facebook. Suntem siguri că ei nu au mai văzut ceva similar în viața lor. Într-adevăr, nu în fiecare zi poți vedea un dans de artă performantă.

 

 

 

Sursa: Perfect Media
Categorii