Sfaturi utile

Vrei sa fii deosebita la o petrecere? Uite aici cateva idei de coafuri de seară pentru petreceri elegante. Tunsori care întinesc femeile de vârste diferite

 

 

 

 

Fiecare femeie vrea să arate tânără și spectaculoasă. Dar când are 30 de ani, ea începe să fie mai atentă la aspectul ei, și acest lucru se aplică în mod special la alegerea coafurii. Tunsul potrivit este ales pentru a ascunde defectele de pe față și pentru a evidenția meritele.

 

După 30-35 de ani

După 45 de ani

  1.  

Pentru femeile în vârstă de peste 60 de ani

 

Pentru o femeie cu fața rotundă, aceasta este cea mai bună alegere. Această tunsoare face pielea proaspătă și ascunde toate defectele. Dar firele subțiri și rare sunt contraindicate.

 

Tăiați cascada în 45 de ani? Cu ușurință! Își face fața deschisă și tânără. Singura condiție este un fir de lungimi diferite care creează un efect multistrat.

Loading...

 

Pentru femei după 40 de ani, aceasta este o lungime mare

 

Imagine similară

 

Pentru ca ţinuta ta să fie perfectă la ocaziile speciale din viaţa ta, alături de hainele potrivite trebuie să adopţi şi o coafura de seară şi un machiaj deosebit. Pentru a arăta superb la următorul eveniment important, iti aratam in acest articol cateva moduri elegante de ati aranja parul la o  petrecere si care iti vor garanta o apariţie impecabilă.

O aranjare superbă și o coafură comodă este una din lucrurile esențiale pe care trebuie să le ai la un eveniment pentru a te simți comfortabil pe parcursul întregii zile sau intregii nopti și pentr a petrece frumos si a te simti deosebita.

 

Imagini pentru coafuri

Imagini pentru Vrei sa fii deosebita la o petrecere?

Imagine similară

Imagine similară

Imagine similară

Imagini pentru Vrei sa fii deosebita la o petrecere?

 

 

Sursa: xn
Categorii