Povesti de viata

„Vrei sa fii sănătos? Nu te plânge nimănui de nimic. Nici de soartă, nici de trecut, nici de oameni” – Serghei Lazarev

 

 

„Vrei sa fii sănătos? Nu te plânge nimănui de nimic. Nici de soartă, nici de trecut, nici de oameni” – Serghei Lazarev

 

 

De ce este o persoana fericita, vesela si plina de energie, iar cealalta – bolnava si deprimata. Una ii este draga soartei, iar viata celuilalt este o serie de probleme. Care este secretul sanatatii, fericirii si longevitatii?

Acceptați oamenii așa cum sunt ei. Lumea a apărut din iubire, se mentine cu iubire, pleacă în iubire și devine iubire.

Este posibil sa schimbi situatia din jurul tau numai prin schimbarea ta. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este dorinta de a fi stapan pe situatie. Sa intelegeti ca situatia, in special este impotriva dvs., iar in general functioneaza pentru dvs.

Iata sfatul meu despre cum sa fii sanatos si sa traiesti mai mult timp

Nu te plange nimanui de nimic. Nici de soarta, nici de Dumnezeu, nici de trecut, nici de oameni.

La exterior, sa te comporti cum iti place, dar in interior – pentru orice pretentie a dvs. este un program de nimicire a ceea ce va imaginati. Celula nu poate avea obiectii fata de intreg organismul, avand in vedere propriile interese. Aceasta celula se desprinde si se imbolnaveste.

In viata de zi cu zi, ne permitem adesea sa vorbim rau despre oameni, despre noi insine, despre destinul nostru. Se pare ca acest obicei ii distruge persoanei…dantura.

Suntem intotdeauna primii care ii ofenseaza pe cei care ne supara prin comportamentul lor.

Incepeti cu sentimentul ca in fiecare secunda tot ceea ce este in jurul vostru poate disparea, ca un om iubit poate trada, pleca, ofensa sau disparea din aceasta lume in fiecare secunda. Ca in fiecare secunda puteti pleca in lumea de dincolo.

Apoi, incetul cu incetul revendicarile vor disparea, dar dragostea va ramane. Sentimentul vostru de dragoste nu trebuie sa depinda de nimic.

Întotdeauna și pretutindeni iubiți-L și slăviți-L pe Dumnezeu.

Iubiți și vedeți-L în toate pe Dumnezeu, simțiți voia Tatalui Ceresc.

Nu căutați vinovatii.

 
Categorii