Remedii naturiste

Vrei sa-ti umpli casa numai cu energii pozitive? Arde una din aceste plante si sporul revine in casa ta, iar problemele incep sa dispara

 

 

 

 

 

Obiceiul se foloseste inca, efectul este instantaneu, fumul inunda spatiul incarcat negativ, creand astfel un mediu pozitiv, un sentiment de prospetime, resimtit de noi ca dupa o ploaie curata. Dar nu numai salvia intra in categoria “fumigenelor” eliberatoare de energii pozitive.

Va prezentam alte 10 plante folosite in ritualurile traditionale, cu conditia ca, inainte de a va alege unul, sa stiti exact ce intentii aveti, dand astfel indicatii plantei respective, sa fiti prudenti, deschizand ferestrele si sa supravegheati procesul de ardere.

1.Cedru pentru indepartarea vibratiilor negative

Constituie un mijloc excelent de eliberare a vibratiilor negative. De exemplu, cand le vine randul hainelor care credem ca transmit un bagaj emotional important, fumul de cedru “vaneaza” energiile persistente in spatiu.

Loading...

Chiar si atunci cand cumparam obiecte de ocazie sau antichitati, putem folosi cedru pentru a ne debarasa de energiile fostilor proprietari.

2.Iarba sfanta pentru vibratii de iubire

Yerba Santa este un arbust mic cunoscut si sub numele de Mountain Balm sau Bear’s Weed. Traditia spune ca iarba sfanta a fost arsa pentru a vindeca inimile ranite. Interesant este ca poate fi folosita si in demersul nostru, atunci cand ne propunem, de a avea mai multa grija de iubirea de sine.

3.Rozmarin pentru renastere

Se spune ca parfumul emanat de rozmarin deschide usile reinnoirii si ca acesta este ars cu scopul de a ne cladi un nou drum in viata. Fumul inspirat al plantei in discutie ne va face sa renuntam la obiceiurile vechi si sa lasam loc creativitatii.

4.Pelin pentru nopti pline de vise

Pelinul ne reaminteste de romanele fantastice si de efectele sale la fel de fantastice. In dormitor, arderea lui stimuleaza visele, in special visele lucide si cele de aventura.

5.Ienupar pentru confort

Daca doriti sa va simtiti mai confortabil in casa, revigorati, fluxul de fum de ienupar aduce energie pura si sacra. Miroase intepator ca pinul.

6.Rasini pentru purificare

Rasina nu se aprinde prea usor. Aveti nevoie de carbune de lemn dedesubt, aprins cu chibrit cu bete lungi sau cu bricheta, asezat pe o suprafata neinflamabila, cum ar fi nisipul. Lasati sa se incinga 1 minut, apoi pudrati deasupra o cantitate de rasina. Imediat veti simti miros de pamant.

Tamaia face posibila trimiterea de rugaciuni catre cer, calmeaza spiritele, este buna pentru meditatie. Prin ardere, produce fum antibacterian.

Se recomanda a fi intrebuintata inaintea unui ritual, inainte de meditatie, inainte de a incepe o reuniune impotanta cu caracter spiritual, inainte de a oferi ajutor sau vindecare cuiva, pentru purificarea unei case noi, a unui loc unde circula multa lume (in magazine sau birou), a unei case dupa de ce s-a furat ceva de acolo, unde zace cineva de o boala, in locuri unde s-au petrecut violente…

Mirul este utilizat inaintea unei sedinte de meditatie. Ca si tamaia produce efecte benefice asupra sanatatii.

7.Palo Santo pentru prosperitate

Palo Santo este un lemn sacru al carui nume vine de la copacul cu acelasi nume care creste pe coastele Americii de Sud. Samanii l-au folosit traditional, ca sa alunge energiile negative si sa aduca dragoste si prosperitate.

Arde incet, iar parfumul sau este dulce-lemnos. Fumul il putem uzita in ceremonii de vindecare a trupului, mintii, de curatare a spatiilor, a persoanelor cu gandire negativa.

8.Tamaie tibetana traditionala pentru limpezimea mintii

Manastirile tibetane folosesc tamaia compusa din extrasele unui numar de 38 de ierburi din Himalaya, destinata sa purifice aerul. Induce calmul si limpezimea mintii, creand un adevarat sanctuar meditativ.

9.Lemn de santal pentru reconectarea cu pamantul

Conuri mici ale lemnului de santal, atunci cand ard, umplu aerul cu arome de pamant. Sunt folosite in aromoterapie pentru a favoriza alinierea centrilor de energie, reconectandu-ne astfel cu propria persoana.

10.Lampi de sare din Himalaya

Cunoscute ca “vitaminele aerului”, aceste lampi de sare reusesc sa creeze un sentiment de pace si prosperitate. Sunt ideale pe birouri si in locurile unde nu putem arde betisoare de salvie, stralucesc, sunt magnifice.

Tot ceea ce va elibera spatiul in care va aflati de rau, fie prin simpla deschidere a unei ferestre, aduce flux de energie pozitiva in casa si in mintea fiecaruia. Sa aveti o locuinta incarcata de energii pozitive, iar gandurile sa va fie curatate de orice va provoaca rau! In voi sta alegerea!

 

Sursa:   Site-ul domnului Bubu 
Categorii