În timp ce unele zodii sunt pur și simplu dependente de ideea de a fi într-o relație și de a avea tot timpul un partener, există și câteva zodii care sunt mai fericite singure și nu le deranjează deloc acest lucru.

Aceste zodii sunt extrem de independente și nu vor să se lege de cineva care să le ia libertatea de decizii. Însă, atunci când au un cuplu, reușesc să îi cucerească pe partenerii lor cu acest spirit liber.

Prima zodie care conduce detașat este zodia Gemeni. Nativul zodiei Gemeni are tot timpul pregătit un bagaj de urgență pentru a pleca într-un loc exotic singur. Urăște să fie constrâns să stea într-un loc și nu de puține ori se desparte de cineva tocmai pentru că simte că nu mai are aceeași libertate de decizii și de alegeri.

Dacă nu se îndrăgostește de cineva iremediabil, atunci nu îi place să fie ceva serios și este atras de relațiile care nu implică restricții și angajamente. Nativul zodiei Gemeni este mai fericit singur decât într-o relație și atunci reușește să își îndeplinească cele mai mari visuri. Însă dacă găsește pe cineva asemănător cu el, cei doi pot cuceri lumea întreagă.

Nativul zodiei Fecioară nu se mulțumește cu puțin

Nativul zodiei Fecioară este un perfecționist prin excelență. Până când nu găsește o persoană care să îi mulțumească pe deplin așteptările, nu se mulțumește cu mai puțin. Nu este nicio problemă că este singur, așteaptă să apară persoana potrivită, pe care să reușească să o modeleze după voia sa. Nu contează cât timp durează acest lucru, pentru că sigur va fi cineva interesat de calitățile sale.

În acest timp, cât este singur, nativul zodiei Fecioară reușește să își pună planurile la punct, să avanseze în carieră și să facă progrese și în viața personală, în lucrurile care îl interesează cu adevărat. Călătorește, petrece timp cu persoanele dragi și speră ca la un moment dat să cunoască pe cineva interesant.