Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Zodiile care vor avea o iarnă de poveste! Sunt sub protecție divină

 

 

 

 

Luna decembrie mai este numită și luna cadourilor. Cu toții vom primi daruri și, mai important, ne vom bucura mai mult ca oricând de prezența celor dragi alături de noi. Pe lângă asta, însă, patru nativi se vor bucura și de protecția divină!

TAUR

– A doua jumătate a anului a fost pentru Taur una anevoioasă. Este unul din nativii care a muncit cel mai mult pentru a obține lucruri simple, la îndemâna oricui.

Veștile bune vin în luna decembrie pentru acest nativ silitor. Toată munca lui va fi răsplătită atât financiar, cât și spiritual. Taurul va renaște din propria cenușă.

FECIOARA

– Fecioara este în general pe lista zodiilor protejate. În luna decembrie, Divinitatea le va aduce în cale oameni minunați, cu povești de viață impresionante în fața cărora se vor putea deschide fără niciun fel de reținere.

Chiar dacă Fecioara nu știe să se bucure de succesele sale, în decembrie va trebui să învețe să facă asta. Apar tot felul de momente interesante de care trebuie să profite dacă vrea să evolueze profesional.

Deși în mod obișnuit în decembrie nu prea se găsesc joburi, Fecioara ar putea avea norocul vieții sale. Nativii care își caută un loc de muncă de ceva vreme își vor îndeplini visul.

BALANȚA

– Și Balanța are parte de ceea ce își dorește în luna decembrie. Se vor schimba foarte multe lucruri în viața ei, mai ales din punct de vedere familial.
Balanța are parte de surprize incredibile mai ales din a doua jumătate a lunii decembrie. Trebuie să fie extrem de atentă la multe situații care vor fi benefice pentru ea, dar care la prima vedere pot părea periculoase.

Balanța a învățat de-a lungul anului să nu interpreteze lucrurile fără o amănunțită analiză. Divinitatea îi va arăta calea corectă și de această dată.

SĂGETĂTOR

– Săgetătorul va avea ocazia să își definitiveze anumite planuri. Acest nativ de foc se va înmuia în fața darurilor venite din partea celor dragi, în fața complimentelor și dovezilor permanente de afecțiune pe care le va primi.

De asemenea, începând cu data de 15 decembrie se va bucura din plin de tot felul de beneficii materiale. La fel ca celelalte zodii, și Săgetătorul se poate aștepta la o mărire salarială, la o avansare în funcție sau, cine știe, chiar la schimbarea domeniului în care activează.

Persoana iubită îi va fi aproape la bine și la greu. Săgetătorul termină anul, așadar, sub protecție divină.

 

Imagine similară

Sursa: Anamaria Vasile
Categorii