Horoscop

Zodiile cu viață de telenovelă

 

 

 

 

Unele zodii au o viață atât de interesantă încât se pot scrie cărți despre evenimentele pe care le trăiesc, se pot face mari ecranizări sau telenovele care ar putea deveni un real succes.

Iată care sunt cele cinci zodii care au o viață aparte:

ZODIA PEȘTI. Acest semn zodiacal trăiește totul cu o intensitate greu de înțeles pentru majoritatea. Fiecare moment, că este bun sau rău, este speculat din toate părțile și trăit ca și cum ar fi pentru ultima oară.

ZODIA FECIOARĂ. Deși Fecioarele sunt ceva mai comode și extrem de pragmatice, le place să fie luate de val și să greșească din când în când. Mai ales că acești nativi au o imaginație bogată sunt cu atât mai dispuse la a încerca mereu experiențe noi.

ZODIA SĂGETĂTOR. Nativii Săgetători sunt nativii sacrificiului în astrologie. Povestea femeilor Săgetător seamănă perfect cu poveștile eroinelor din telenovele. Pornesc mereu de jos, au o mare decepție în dragoste care le împing să facă greșeli irepetabile.

ZODIA VĂRSĂTOR. Vărsătorii sunt întotdeauna implicați într-o povește cu iz romantic, fie că e povestea lor sau povestea altora.

Nativii de aer trăiesc și ei totul cu un dramatism smuls din cele mai suculente producții latinoamericane. Se enervează, se entuziasmează, plâng, râd, se isterizează, trăiesc viața cu toate bunele și relele ei.

ZODIA SCORPION. Scorpionii sunt recunoscuți pentru latura lor histrionică. Sunt mereu în centrul atenției fie că vor sau nu, însă de cele mai multe ori sunt încântați să fie protagoniști indiferent de situația în care se află.

Scorpionii sunt așadar, ultimii, dar nu cei din urmă din această listă de cinci.

 

 Sursă
Categorii