Sfaturi utile

10 Moduri de a scăpa de grăsimea încăpățânată de la burtă

 

 

10 Moduri de a scăpa de grăsimea încăpățânată de la burtă

 

Pierderea grăsimii din zona abdomenului poate părea dificilă, dar dacă reușești să scapi de ea, acest lucru aduce un beneficiu major pentru sănătatea ta. Nu trebuie să mergi la sală zi de zi pentru a îți atinge obiectivul, există modalități prin care puteți realiza acest lucru. Poți începe prin a aplica aceste sfaturi în viața ta pentru a îți atinge cu succes obiectivele propuse.

Reduceți nivelul de stres

 

Stresul vă poate afecta în nenumărate moduri. Cercetările arată că, atunci când ești stresat, acest lucru te poate face să vrei să mănânci mai mult pentru a ameliora stresul. Când te simți stresat, oprește-te un moment, pentru a medita și a te relaxa. Chiar și o simplă plimbare te ajută enorm.

Consumă alimente bogate în proteine

 

Asigură-te că alimentația ta este bogată în proteine, deoarece te va menține sătul mai mult timp și te va ajuta să ai mai multă masă musculară. Carnea slabă, peștele, ouăle și fasolea sunt câteva alimente care au un conținut ridicat de proteine ​​recomandate.

Evită cât poți de mult alimentele și băuturile care au un conținut mare de zahăr

 

Limitarea consumului de zahăr îți va aduce numeroase beneficii, deoarece va reduce consumul de fructoză și fructoză lichidă, care cauzează nu numai acumularea grăsimii în zona abdomenului, ci poate duce și la apariția bolilor de inimă, diabetului de tip 2, obezitate și boli ale ficatului gras.

Evitați carbohidrații

 

Potrivit Institutului Național de Sănătate, alimentația cu sub 50 de grame de carbohidrați pe zi au ajutat persoanele supraponderale să scape de grăsimea acumulată în zona abdomenului.

Consumul mai scăzut de carbohidrați este benefic și pentru cei cu risc de diabet de tip 2, precum și femeilor cu sindrom de ovar polichistic. Unele cercetări au arătat că simpla înlocuire a carbohidraților rafinați cu carbohidrați neprelucrați, poate îmbunătăți metabolismul și poate reduce grăsimea din zona abdomenului.

Înlocuiți uleiurile obișnuite de gătit cu uleiul de cocos

 

 

Unele studii susțin că grăsimile cu lanț mediu din uleiul de cocos pot accelera metabolismul și pot reduce cantitatea de grăsime pe care o depozitați. Aceste studii sugerează, de asemenea, că uleiul de cocos te poate ajuta să scapi de grăsimea abdominală.

Evită consumul de alcool

A limita consumul de alcool, sau a-l elimina complet te va ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă.

Cateva studii au găsit o legătură între consumul ridicat de alcool și depozitarea în exces a grăsimii pe abdomen. Deci, dacă vrei să scapi de burtă, este recomandat să înlocuiești orice băutură alcoolică cu mai multă apă.

Adaugă oțet de mere în alimentația ta

 

 

Oțetul de mere este foarte benefic pentru sănătate.
Poate să îți scadă nivelul de zahăr din sânge și poate, de asemenea, să reducă depozitare grăsimii în zona abdominală, lucru extrem de util atunci când dorești să slăbești.

Exercițiile fizice

Dacă vrei să scabi de grăsimea adunată în zona burții, cele mai eficiente sunt exercițiile aerobice.
Și nu este necesar să începi cu un antrenament intens. Sunt multe opțiuni bune pentru început, cum ar fi bicicleta, spre exemplu. Asigură-te că rămâi motivat și consecvent în antrenament și cu siguranță vei avea rezultate uimitoare.

Încearcă să ai un somn

American Journal of Epidemiology a realizat un studiu care a cocluzionat că cei care dormeau mai puțin de 5 ore pe noapte aveau mai multe șanse să se îngrașe. Deci, este important să ai odihnă de calitate dacă vrei să scapi de grăsimea abdominală și să îți remodelezi corpul într-un mod minunat.

Consumă ceai verde și antioxidanți

Conține cofeină și epigalocatechina galat antioxidantă (EGCG), ambele sunt cunoscute pentru faptul că au capacitatea de a stimula metabolismul.

 

   Sursa 

 
Categorii