Sfaturi utile

11 trucuri care te vor ajuta să-ți controlezi corpul și durerea!

 

 

11 trucuri care te vor ajuta să-ți controlezi corpul și durerea!

 

Ai o întâlnire extrem de importantă într-o oră, dar ai și o durere de cap persistentă. Te așezi pe scaunul dentistului și stomacul tău se hotărăște brusc să se răzvrătească. Aceste tipuri de probleme îți pot strica serios viața de zi cu zi, mai ales dacă nu ai niciun medicament la tine . Din fericire, există multe trucuri utile care vă pot ajuta să vă ocupați de ele și să vă controlați rapid corpul. Informațiile prezentate au doar scop informativ.

Tratați o durere de cap prin masarea degetului mare.

Există zone reflexe ale capului în partea superioară, laterală și la baza degetelor mari. Masarea acestor zone vă poate ameliora tensiunea din cap și gât.

Calmați-vă nervii suflând degetul mare.

Când încercați să expirați printr-o cale respiratorie aproape închisă, presiunea intra-laterală crește. Acest lucru stimulează nervul pneumogastric care vă controlează ritmul cardiac. Există un alt motiv pentru care acest truc ar putea funcționa. Degetele tale au propriul puls, așa că atunci când le suflăm, acesta îți afectează pulsul general.

Stimulați-vă starea de spirit ținând un creion între dinți.

Ținând un creion în gură vă va ajuta să vă activați mușchii zâmbetului, care vă pot înșela creierul și vă pot stimula starea de spirit.

Calmează gâdilatul din gât scarpinandu-ti urechea.

Atunci când nervii din ureche sunt stimulați, acestea provoacă un spasm muscular în gât și astfel ameliorează gâdilăturile.

Reduceți tendința de a voma apăsând degetul mare stâng.

Aplicarea presiunii într-un punct specific al palmei poate reduce semnificativ tendința de a vărsa. Și una dintre cele mai simple modalități de a face acest lucru este să strângi mâna stângă într-un pumn cu degetul mare înăuntru.

Opriți sângerarea nasului strângând gingiile superioare.

Se crede că presiunea asupra gingiilor dvs. poate bloca artera care vă furnizează sânge nasului.

Înghiți pastilele, înclinând capul înainte.

Luarea unui pahar cu apă și apoi înclinarea capului înainte și nu înapoi vă va ajuta să înghițiți pastilele cu ușurință

Ameliorează durerea de cap punând mâinile sub apă rece

Răceala vă poate strânge vasele de sânge și vă poate reduce presiunea asupra nervilor. Funcționează cel mai bine în mâinile tale, deoarece au o mulțime de nervi care se conectează direct la creierul tău.

Tratează frica de ace cu tuse.

Tusea poate acționa ca o distragere a atenției asupra creierului tău. De asemenea, vă crește instantaneu tensiunea arterială, ceea ce vă ajută să vă reduceți senzația de durere.

Eliminați durerea de dinți plasând un cub de gheață pe dosul mâinii între degetul arătător și degetul mare.

Această parte a mâinii tale este plină de căi nervoase care transportă semnale de durere către creier și temperatura rece le poate bloca.

Scapă de sughiț ridicând și întinzând brațele deasupra capului.

Întinderea poate restabili în mod eficient diafragma și preveni contracția involuntară.

 

Sursa
Categorii